Κατηγορίες
Football League

Football League – Η σημερινή δράση σε πολλά μέτωπα!

football leagueΝα διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του θέλει ο Ηρακλής ο οποίος φιλοξενείται από τον Αγροτικό Αστέρα.

Γεμάτη είναι η δράση στη Football League καθώς διεξάγεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σημαντικές αναμετρήσεις που αναμένεται να κρίνουν πολλά. Ο Ηρακλής δοκιμάζεται στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή τους.

Από εκεί και πέρα, η Λαμία θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τη Λάρισα. Φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που από την πλευρά του θέλει το θετικό αποτέλεσμα για την παραμονή.

Ο Φωκικός έχοντας υποβιβαστεί φιλοξενεί τον Τύρναβο με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει και μία θέση στα play-out για την παραμονή. Μόνο το τρίποντο θέλει η Λάρισα απέναντι στη Ζάκυνθο για να μείνει ζωντανή στη μάχη της ανόδου.

Ο Εθνικός Σερρών που επίσης έχει υποβιβαστεί, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Βόλου θέλει τη νίκη για να μπορέσει να μειώσει την απόστασή της από τον Ηρακλή.

Τέλος ο Πιερικός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και οι γηπεδούχοι αποσκοπούν στο τρίποντο που θα εξασφαλίσει τη θέση στα play-out.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Football League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected