Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (29/3)

Γ-ΕΘΝΙΚΗ-542x291Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει η 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, αλλά και η 22η αγωνιστική στον 4ο όμιλο. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν σήμερα στις 16:00.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στο Κοκκινόχωμα από το Βυζάντιο, ενώ ο Άρης αντιμετωπίζει στη Χαλκιδική τον Απόλλωνα Αρναίας. Η Καβάλα κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ η Καστοριά παίζει στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχεται τη Θύελλα Φιλώτα, ενώ ο Άρης Ακροποτάμου διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Έβρο Σουφλίου. Μια ακόμα νίκη θέλει η Δόξα Δράμας απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Εθνικός Αγιονερίου φιλοξενεί τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Βατανιακό, ενώ στο Μαρτίνο θέλουν τα Τρίκαλα μόνο τη νίκη απέναντι στον Οπούντιο. Η Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ η… Θεσσαλία φλέγεται στο τοπικό ντέρμπι, Πύρασος-Ρήγας Φεραίος. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κοντράρεται με την Κοζάνη, ενώ ο Θεσπρωτός φιλοξενεί το Μακροχώρι.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο, ο Παναργειακός θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Πανελευσινιακού και να περάσει πρώτος, έχοντας δύσκολο έργο κόντρα στην Αχαϊκή. Η Καλαμάτα υποδέχεται τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο ΑΟ Λουτράκι θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Τέλος, ο Αιολικός φιλοξενεί τον Ερμή Κιβερίου.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 4ο όμιλο, ο Κισσαμικός θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο, απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας, που όμως δεν χάνει από κρητικές ομάδες. Ο Ιωνικός δοκιμάζεται στη Βάρη απέναντι στον Αστέρα, ενώ η Κηφισιά κοντράρεται με τη Νέα Ιωνία. Ο Ηλυσιακός φιλοξενεί την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ μάχη παραμονής δίνει ο Ηρόδοτος με την Γλυφάδα. Ο Ατρόμητος Πειραιά φιλοξενεί τον Γιούχτα, ενώ δύσκολο έργο έχει ο ΠΑΟ Κρουσώνα απέναντι στον Εθνικό.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected