Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Πρωτάθλημα Νέων Ημαθίας – Τι έγινε στην σημερινή 1η αγωνιστική (photos)

1-4 009Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων του  Ν. Ημαθίας, το απόγευμα της Τετάρτης1/4/2015, όπου ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδόνα και  επικράτησε με σκορ 1 – 0.

Οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με πολλές καλές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων, αλλά βρέθηκαν σε καλή μέρα οι δύο τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Μακεδόνα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, στο 12 μετά από ψιλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε επιθετικός των φιλοξενούμενων, αλλά η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος από το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.

1-4 011

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε ποιό δυνατά και προηγήθηκε στο 58′, μετά από σέντρα ακριβείας του Κοτσογιαννίδη προς το ύψος της μικρής  περιοχής και ο επερχόμενος Λίκα με κεφαλιά νίκησε τον Τόσκα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σπύρος Κωτσιαντής

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Κ.Κοτσογιαννίδης): Τσιλώνης, Τσιούγγαρης, Ρηγόπουλος, Μαμίτσας, Χατζηνικολάου, Κοτσογιαννίδης, Τόκα, Ζέρβας, Πιστοφίδης Ι., Παρασκευαϊδης, Τέτος, στην αρχική ενδεκάδα και αγωνίστηκαν επίσης οι:  Λίκα, Παντής, Πιστοφίδης Κ. και Μιχαλόπουλος.

1-4 022

Μακεδόνας Βέροιας (Ά.Αδαλόγλου):  Μαυρίδης, Δρόσος, Λούκα, Πέγιος, Μαστορόπουλος, Λυμούσης, Λέκα, Μανωλόπουλος Δ., Φιλλιπίδης, Μανωλόπουλος Φ., Λιόλιος, στην αρχική ενδεκάδα και αγωνίστηκαν επίσης οι: Τόσκας, Κουκουτσίδης, Έρβις και Βιλανάκης

 

Στον άλλο αγώνα του πρωταθλήματος το Μακροχώρι επικράτησε με σκορ  2–0 της ομάδα των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας, με  τέρματα του Αντωνιάδη και Σερασκέρη αντίστοιχα.

περισσότερες φωτογραφίες στο http://agrotikos-asteras.blogspot.gr/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected