Κατηγορίες
Football League

Football League – Οι ημερομηνίες κλήρωσης και διεξαγωγής των play off και play out

footLeagueSimaia_610x400_610x400Την Τρίτη του Πάσχα η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, την Κυριακή 19 Απριλίου η πρώτη σέντρα. Μόνο μια εμβόλιμη. Με μηνύσεις σε ΜΜΕ απειλεί η διοργανώτρια.

Το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ την Τρίτη του Πάσχα (14/4). Η πρώτη αγωνιστική των μίνι πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19 του ίδιου μήνα, ενώ αποφασίστηκε τα παιχνίδια των πλέι οφ, όπως και αυτά των πλέι άουτ, να γίνονται όλα την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με το πλάνο της μικρής λίγκας δεν θα υπάρχει το Τετάρτη-Κυριακή, αφού δεν πιέζει και ο χρόνος. Ο αρχικός προγραμματισμός περιλαμβάνει μόνο μια εμβόλιμη αγωνιστική.

Τέλος, η Football League, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με την εμπλοκή Ηρακλή, Εθνικού Σερρών και Φωστήρα σε φερόμενα ως ύποπτα ματς, έκανε γνωστό ότι τούδε και εφεξής θα προβαίνει σε μηνύσεις κατά των Μ.Μ.Ε. που δημοσιοποιούν ονόματα ομάδων που βρίσκονται στις εκθέσεις της sportradar, πριν συνταχθεί κατηγορητήριο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected