Κατηγορίες
Διάφορα

O σκύλος που και γλύτωσε από θαύμα και βρήκε σπίτι για πάντα! (photos)

172547

Αν είσαι αδέσποτος σκύλος εκ προοιμίου οι πιθανότητές σου να τη βγάλεις καθαρή σε αυτό τον κόσμο είναι ελάχιστες. Αν μάλιστα έχεις την ατυχία να σε χτυπήσει αυτοκίνητο κιόλας (μοίρα πολύ συνηθισμένη γι’ αυτά τα πλάσματα), αντίο ζωή… 

Κι όμως, ένας σκύλος στην Κίνα ανέτρεψε κάθε σε βάρος του προγνωστικό! Κατάφερε να επιβιώσει της σύγκρουσης με ένα αυτοκίνητο που το χτύπησε ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει σφηνωμένος στο κάτω μέρος του καπό ένα αδιανόητο ταξίδι 400 χιλιομέτρων που ξεκίνησε από ένα δρόμο στην κεντρική Κίνα και κατέληξε στο φιλόξενο σπίτι του νέου κηδεμόνα του. 

Ο απίθανος αυτός τυπάκος επέδειξε τρομερή θέληση για ζωή, είχε και τύχη βουνό με το μέρος του και τα κατάφερε. 

inner

Όπως υποστήριξε ο άνθρωπος που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή και σήμερα τον αποκαλεί «καλύτερό του φίλο», ο σκύλος πετάχτηκε μπροστά του ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην επαρχία Φενγκχουάν. Ο οδηγός θεώρησε πως το κακό είχε ήδη συμβεί και συνέχισε για λίγο την πορεία του. Μερικά λεπτά αργότερα αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά ή -στην περίπτωση του σκύλου- πως όλα πήγαν καλά! 

Φυσικά δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας το ζωντανό… ζωντανό, αλλά συνειδητοποίησε πως ήταν αδύνατο να το μετακινήσει έτσι όπως είχε στριμωχτεί μεταξύ ψυγείου και μηχανής. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια… μικρή παράκαμψη 400 χιλιομέτρων μέχρι να βρει μια πόλη στην οποία ο παράξενος αυτός συνταξιδιώτης του να μπορέσει να… ξεκολλήσει και να λάβει τη φροντίδα που χρειαζόταν. 

inner
«Νόμιζα πως το είχα σκοτώσει… Άκουσα κάποιον παράξενο θόρυβο, κάτι σαν γαύγισμα και σταμάτησα για να κοιτάξω καλύτερα. Δεν πίστευα αυτό που αντίκρισα. Κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το μετακινήσω, θεώρησα ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο να πέσει έτσι όπως είχε σφηνωθεί και αποφάσισα να συνεχίσω μέχρι την πόλη Λούντι, έχοντας κατά νου πως η μοίρα μου πλέον κι εκείνη του σκύλου ήταν απόλυτα συνδεδεμένες μεταξύ τους» δήλωσε αργότερα ο κ. Ζανγκ. 

Ο κτηνίατρος που τον εξέτασε δεν βρήκε κανένα σοβαρό τραύμα πέρα από ορισμένες αμυχές και πολύ σύντομα ο σκύλος μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected