Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Η αποθέωση της γυναικείας…πονηριάς σε εκτέλεση φάουλ! (vid)

e834d4ce4e4ea453659afda159b9e9e8_LΑποθέωση της γυναικείας πονηριάς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την  εκτέλεση φάουλ από την ομάδα των Νοτς Κάουντι Λέιντις στην αναμέτρηση με τις Άρσεναλ Λέιντις για  το γυναικείο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν χθες το βράδυ στο «Μίντοου Λέιν» του Νότιγχαμ με την γηπεδούχο  να παίρνει στο πρώτο μέρος το προβάδισμα χάρη σ’ ένα εντυπωσιακό γκολ. Οι Κυρίες της Νοτς Κάουντι είχαν κερδίσει φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή των πρωτευουσιάνων και δίπλα στην μπάλα στήθηκαν τρεις παίκτριες της γηπεδούχου.

Φόρα πήρε η Μπουέτ  να το εκτελέσει αλλά τελικά ήταν η Γκρίνγουντ εκείνη που με την πλάτη στον τοίχο στην εστία της Άρσεναλ έκανε πάσα στην Γουάιτ η οποία ήταν δίπλα της και αυτή με τη σειρά της γύρισε γρήγορα προς το τέρμα και με έξοχο σουτ νίκησε την ανήμπορη να αντιδράσει  Μπερν που αιφνιδιάστηκε από τη …χορογραφία των αντιπάλων, όπως άλλωστε και όλη η άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας για να γίνει έτσι το 1-0.

Μπορεί στο β’ μέρος η Άρσεναλ να έφθασε στην ισοφάριση χάρη στο γκολ της Ουμπογκάγκου στο ντεμπούτο της στη Supe League αλλά αναμφίβολα το γκολ που πέτυχαν οι Κυρίες της Νοτς Κάουντι ήτανε προϊόν …διόλου κάλτσας που λέει και η λαϊκή ρήση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected