Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αιγινιακός – Ο Ντεβέσα μίλησε για τα επεισόδια και τα…αδέσποτα!

ImageHandler

Ο Ντεβέσα που αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του Tempo Extra ότι στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν κλειδωθεί στα αποδυτήρια μετά το ματς καθώς δεν τους άφηναν να φύγουνε!

«Όταν σκοράραμε στο 89′ οι οπαδοί άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες, καρέκλες, μπουκάλια και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν. Όταν το ματς τελείωσε ήμασταν κλειδωμένοι πάνω από μια ώρα στα αποδυτήρια γιατί δεν μας άφηναν να φύγουμε», ανέφερε ο Ντεβέσα.

Παρά τα… κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντως ο Ντεβέσα δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα, ενώ αυτό που του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι τα… αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν! «Η ζωή εδώ είναι πολύ ήσυχη, αλλά πολλά σκυλιά περιφέρονται στον δρόμο αδέσποτα. Θα έλεγα ότι υπάρχουν περισσότερα από χίλια. Η πρόθεσή μου είναι να μείνω τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected