Κατηγορίες
Super League 1

Cafe “Draw” – Φουλ δράση σήμερα στη Super League, ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ VS Ξάνθη

Μία εβδομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες και εν όψει της νέας διακοπής για το Πάσχα, έχουμε σήμερα τέσσερις αγώνες για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σίγουρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με Ξάνθη και ΠΑΣ, αντίστοιχα, όμως και στα άλλα δύο παιχνίδια αναμένεται να γίνει πραγματική «μάχη»!

Τη νίκη με την οποία θα φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη, έχοντας ως στόχο να κάνει πράξη την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη για πρωτιά στα πλέι οφ και έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν.

Σίγουρα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής έχουν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Ωστόσο, τα άλλα δύο παιχνίδια έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για ματς «ζωής ή θανάτου».

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται κι άλλες νίκες, ώστε να μην… μπλέξουν σε περιπέτειες.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η ομάδα του Αγρινίου έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Για αυτό οι παίκτες του Χάβου θα ήθελαν σήμερα να κερδίσουν τον Πανιώνιο, ενώ αργότερα η Ξάνθη που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας να χάσει από τον ΠΑΟΚ για να υπάρξει το σχετικό… προσπέρασμα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εργοτέλης και ο Πανθρακικός παίζουν στην Κρήτη, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για το… τρίποντο, αφού τα πράγματα έχουν ζορίσει και για τις δύο πάρα πολύ.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Καλλονή-Νίκη Βόλου (3-0)
Λεβαδειακός-ΟΦη (3-0)

Σάββατο 4/4

Πλατανιάς – Βέροια 1-0

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-2

Κυριακή 5/4

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (15:00, Novasports 3)

Εργοτέλης – Πανθρακικός (17:15, Novasports 6)

ΠΑΟΚ – Ξάνθη (17:15, Novasports 3)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Μ. Δευτέρα 6/4

Ατρόμητος – Κέρκυρα (19:30, Novasports 1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected