Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – “Φωτιά” η 25η αγωνιστική!

1 (08)Δράση σε τρεις ομίλους περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική, αφού αυτή του 1ου ομίλου ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Αναλυτικά:

Στον 2ο όμιλο, η ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει τρίποντο κόντρα στον Πύρασο για να παραμείνει στην πρώτη θέση για την 25η αγωνιστική, την ώρα που τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κοντράρεται με τον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Άρτας. Η Κοζάνη φιλοξενεί τον Φωτιέα Αγιάς, ενώ το Μακροχώρι έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Τέλος, ο Θεσπρωτός αγωνίζεται με τον Βατανιακό.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη Μυτιλήνη, όπου ο Αιολικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό, ενώ ο συγκάτοικος της κορυφής, Παναργειακός, δοκιμάζεται εκτός με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο Βύζας Μεγάρων υποδέχεται τον Παναρκαδικό, ενώ η Δόξα Μανωλάδας κοντράρεται με την Καλαμάτα. Ο Ζακυνθιακός θέλει τη νίκη για να «σφραγίσει» την παραμονή του απέναντι στον ΑΟ Λουτράκι.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 4ο όμιλο, ο Ιωνικός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Κισσαμικό για την 23η αγωνιστική, με νωπές τις μνήμες από το περσινό μεταξύ τους ματς, όπου η κρητική ομάδα είχε καταγγείλει ξύλο από «υπευθύνους» ασφαλείας του Ιωνικού. Η Κηφισιά δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Γλυφάδα, ενώ μάχη παραμονής γίνεται στις Αρχάνες, ανάμεσα στον Γιούχτα και τον Εθνικό. Η Νέα Ιωνία υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ η Αναγέννηση Ιεράπετρας κοντράρεται με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Η Τριγλία Ραφήνας αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό, ενώ ο Αστέρας Βάρης φιλοξενεί τον Ηρόδοτο.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected