Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ20 – SKODA Ξάνθη Κ20 (3-0) Για 90΄ο Φασίδης

Χωρίς τίτλοΤην τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, πανηγύρισε η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας της Skoda Ξάνθη, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Νέα Μεσημβρία, για την 30η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Κ20 της SuperLeague.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ με τον Συρράκο στο 15′ όταν αυτός εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στην άμυνα της Ξάνθης και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 20’ καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ορφανίδης Π. χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πριν λήξει το πρώτο μέρος (44’), ο ΠΑΟΚ σημείωσε το δεύτερο γκολ με προβολή του Δεληγιαννίδη, μετά από ασίστ του Τσιαμπάζη. Το 2-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος στην επανάληψη και κατάφερε στο 51′ με δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη στην κλειστή γωνία λίγο έξω από την περιοχή να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και να κλειδώσει το παιχνίδι. Στο 60′ ο Σαββίδης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια στον χώρο του κέντρου, πέρασε τρεις αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση αλλά ο πορτιέρο της SKODA Δεμένικος έδιωξε εντυπωσιακά.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμέζογλου, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας, Τσιαμπάζης, Τοπαλίδης (76′ Βασαΐτης), Παναγιωτίδης, Πατράλης, Σαββίδης (65′ Κτιστόπουλος), Κάκκο (60′ Τσολακίδης), Δεληγιαννίδης, Συρράκος.

SKODA Ξάνθη Κ20 : Δεμένικος, Τουμαντζίδης, Κολλαράς (65’ Λαζαρίδης), Προύντζος, Χατζητερζόγλου (72’ Πουλουκτσής), Μήττας (46’ Δελλής), Δημητριάδης, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης, Ορφανίδης Π., Φασίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected