Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΕΛ – Δημοσίευμα για κρούση στον Γκέκα!

ΦΑΝΗΣ-ΓΚΕΚΑΣ-630x378Ο Ρομπέρτο Κάρλος «τελείωσε» πριν λίγες μέρες τον Φάνη Γκέκα από την Ακισάρ και ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται πλέον σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Μπορεί ο Έλληνας φορ να έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο, ωστόσο από τη στιγμή που «τα έσπασε» με τον Βραζιλιάνο προπονητή, δεν έχει καμία πιθανότητα παραμονής στην ομάδα, ενώ έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται οι πρώτες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον έμπειρο άσο, από τη στιγμή που το καλοκαίρι αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Ακισάρ.

Οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν, μάλιστα, ότι το όνομα του μεγάλου γκολτζή έχει μπει ήδη στο στόχαστρο μιας ιστορικής ομάδας που έχει κάθε λόγο να κινηθεί για την απόκτησή του. Ο λόγος για την ΑΕΛ, την ομάδα της γενέτειρας του Φάνη Γκέκα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (1998-2001).

Η Λάρισα θα έκανε τα πάντα για τη μεγάλη επιστροφή του διεθνούς επιθετικού, ωστόσο το έργο της δε θα είναι εύκολο, αφού θα έχει να ανταγωνιστεί ισχυρότερες οικονομικά ομάδες που θα προσεγγίσουν τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι «βυσσινί» θέλουν να ποντάρουν στο …συναίσθημα και στο γεγονός ότι θα προσφέρουν στον παίκτη τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι ο Έλληνας φορ θα συμπληρώσει σε λίγο καιρό τα 35 του χρόνια και η ΑΕΛ επιθυμεί να του προσφέρει το τελευταίο τιμητικό συμβόλαιο στην καριέρα του. Αν, μάλιστα, η ομάδα καταφέρει να πετύχει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ (κάτι το οποίο βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο) θα έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κάνει το «μπαμ» με τον Έλληνα φορ, συνδυάζοντας την επιστροφή στα σαλόνια με μία εντυπωσιακή κίνηση που θα «φτιάξει» τον κόσμο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected