Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Τα βλέμματα σε Ζερβοχώρι και Μέση

the-ball-488717_640Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αυριανό (8/4) πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων σε Α1 και Α2 Ερασιτεχνική.

Για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας διεξάγονται δύο παιχνίδια για την 27η αγωνιστική και τα φώτα να πέφτουν στο Δημοτικό Γήπεδο Ζερβοχωρίου, όπου ο τοπικός Άτλας υποδέχεται την ΑΕ Χαρίεσσας, με την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη να “καίγεται” για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία. Οι “μαυροκίτρινοι” δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και θα υποδεχτούν τους αδιάφορους βαθμολογικά “κιτρινόμαυρους” με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Στο άλλο ματς της Α1 αναμένεται ένα ελεύθερο και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι, με τον Φίλιππο Μελίκης να υποδέχεται τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Γιάννης Κερλίδης και Σάκης Γλώσσης αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο φετινό πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν την…αναρρίχηση των τελευταίων αγωνιστικών.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

Τέλος, τον τίτλο αναμένεται να σφραγίσει η ΑΕ Αλεξάνδρειας στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης, εφόσον βέβαια προσπεράσει το εμπόδιο του νεανικού Νηρέα Βέροιας. Οι “πράσινοι” σε περίπτωση που φύγουν νικητές από την έδρα των “κόκκινων”, εξασφαλίζουν και μαθηματικά την επιστροφή στους στην Α1 ενώ θα χρειάζονται δύο βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο στον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα :

Α1 Ερασιτεχνική (27η εξ αναβολής, 16.30)

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος, 20η εξ αναβολής, 16.30)

Νηρέας Βέροιας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected