Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Μεγάλο το σοκ του υποβιβασμού…

kalamariaGipedo1_610x400Ο απευθείας υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική, φέρνει διάλυση της ΠΑΕ και αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον του ιστορικού Απόλλωνα. Η “μπάλα” στα χέρια του Ερασιτέχνη ΜΓΣ…

Η οδυνηρή ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα, που οδηγεί τον σύλλογο απευθείας στη Γ’ Εθνική και οι αντιδράσεις του κόσμου μετά από αυτή, ανήκουν στο παρελθόν για τον Απόλλωνα. Ο σύλλογος καλείται, πλέον, να επιστρέψει στο ερασιτεχνικό μοντέλο διοίκησης, καθώς η Γ’ Εθνική έχει πάψει να είναι επαγγελματική εδώ και δυο χρόνια, με τον ΜΓΣ να είναι εκείνος που πρέπει να πάρει αποφάσεις για το μέλλον.

Όπως είναι λογικό, η διάλυση της ΠΑΕ Απόλλων 1926 που συστάθηκε πριν από μια τριετία, αφήνει μετέωρο και τον νέο μεγαλομέτοχο Βασίλη Ανατολίτη, στον οποίο είχε περάσει μόλις πρόσφατα το γενικό “κουμάντο” της εταιρείας από τον πρώην μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Χαραλαμπίδη. Όσο για το αγωνιστικό τμήμα, και αυτό πιθανότητα θα στηθεί από την αρχή, καθώς τα οικονομικά προβλήματα ήταν έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι παίκτες δεν έβαλαν ρευστό στην τσέπη τους, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις κι έτσι μοιάζει αδύνατο με τα υπάρχοντα δεδομένα, να παραμείνει κάποιο από τα “βαριά” ονόματα στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Με ενδιαφέρον η επόμενη συνεδρίαση

Ο έλεγχος θα βρίσκεται εφεξής στον Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Χατζηανδρέα,τον αντιπρόεδρο Παύλο Πασχάλη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να επιχειρούν μέσα στο επόμενο διάστημα να βρουν λύσεις για να “τσουλήσουν” την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σε αυτό το πλαίσιο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου θα ξεκαθαριστεί από νομικής πλευράς, το καθεστώς στο οποίο θα πορευτεί ο σύλλογος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected