Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ξύλο και συμπλοκές συμπληρώνουν το φετινό…κάδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου (vid)

0e98cce154871a3c6d58e8f6e755bf2d_LΣκηνικά απείρου κάλλους διεξήχθησαν την Κυριακή στο γήπεδο του Ταρλά και το ματς της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Αιολικό και τον Πανελευσινιακό.

Οι «σταχυοφόροι» επικράτησαν 1-0, με το ματς να έχει πολύ… παρασκήνιο. Η διαιτησία, σύμφωνα με καταγγελίες των νησιωτών, έκανε… όργια εις βάρος τους, ενώ ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Χρήστος Γιαλιάς, συνοδευόταν από μπράβους και στο τέλος επιτέθηκε σε οπαδούς.

Το ματς στο δεύτερο μέρος ήταν… παρωδία, καθώς οι παίκτες τουΠανελευσινιακού έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον στο χορτάρι και προσποιούνταν τους τραυματίες, ενώ έπαιρναν ο ένας μετά τον άλλον κίτρινη κάρτα για να μην αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό που δεν θα γίνει.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Γιαλιάς με τους μπράβους του επιτέθηκε στους φιλάθλους του Αιολικού οι οποίοι τον έβριζαν εν χορώ. Για δέκα λεπτά τα επίσημα του Ταρλά είχαν μετατραπεί σε ρινγκ με τους άντρες της μιας και μοναδικής διμοιρίας που βρίσκονταν στο χώρο να προσπαθεί να προστατεύσει όχι τους φιλάθλους αλλά τους μπράβους και την διοίκηση του Πανελευσινιακού, φυγαδεύοντας τους στην συνέχεια μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αιολικού Κώστας Παναγόπουλος κατήγγειλε τον α’ βοηθό κ. Σινιοράκη ότι έβρισε με την φράση «άντε γα…» ποδοσφαιριστή της ομάδας του, κάνοντας λόγο για προσβολή του νησιού τα όσα έγιναν χτες στον Ταρλά.

Δείτε το βίντεο με το γκολ και τα επεισόδια…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected