Κατηγορίες
Football League - Διαιτησία

Διαιτησία – “Χάδι” από τον παρατηρητή στον Αντωνίου, το βίντεο όμως τον εκθέτει!

1230464

Είναι απίστευτα αυτά που έγιναν στο παιχνίδι του Ηρακλή με την Λάρισα (0-1) αλλά και μετά την λήξη του. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν υπήρχε το πέναλτι που καταλόγισε ο Κώστας Αντωνίου (Αθηνών) στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων το οποίο δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Περόνε.

στόσο κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι είχε συμβεί καθώς δεν υπήρχε εικόνα. Όταν δημοσιοποιήθηκε αυτή έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό. Πρόκειται για μία από τις χειρότερες διαιτητικές στιγμές των τελευταίων χρόνων. Αντί να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Και η ΚΕΔ καθυστέρησε να αντιληφθεί το μέγεθος του σκανδάλου. Χθες ουσιαστικά διαπίστωσε τι έχει γίνει.

Ο Αντωνίου θα «ξεκουραστεί» για αρκετό διάστημα και θα επανεκτιμηθεί αν θα οριστεί ξανά μέχρι το τέλος της περιόδου. Η επιτροπή όμως έχει κυριολεκτικά οργιστεί με τον παρατηρητή διαιτησίας του ματς. Την εμφάνιση του Αντωνίου αξιολόγησε ο Νίκος Κούλιας της ΕΠΣ Κέρκυρας. Ξέρετε τι βαθμό έβαλε στον διαιτητή; Σύμφωνα με πληροφορίες 8,40!!!

Σε κάποιους αυτή τη στιγμή μάλλον έχει φύγει η εφημερίδα από τα χέρια. Μετά και από τέτοια γεγονότα είναι δύσκολο να μην γίνει ξεσκαρτάρισμα στους πίνακες το καλοκαίρι. Δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν στην ΚΕΔ τον βαθμό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected