Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Έκλεισε θέση στον τελικό ο Ολυμπιακός (photos)

64a5298a216a5a0332bb868f85839499_LΤον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπορεί να… σκέφτεται ήδη ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, στον πρώτο ημιτελικό και ο επαναληπτικός… μετατρέπεται σε τυπική διαδικασία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απόρροια της διαφοράς κατηγορίας και βρίσκονται πλέον με το… ενάμισι πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το… πέρασμά τους από την Ριζούπολη. Ο Ντοσεβί άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, σε μία φάση με μεγάλη… περιπέτεια και με την… βοήθεια του Μποτία και πέντε λεπτά αργότερα, ο Χάρα διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντοσεβί στο 57’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο επαναληπτικός του «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί… τυπική διαδικασία, καθώς οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα, ενώ από την άλλη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν κατάφερε να βάλει… δύσκολα στην άμυνα του «συγκροτήματος» του Βίτορ Περέιρα.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected