Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Σταύρος Κοντονής : “Με σοκάρει το μέγεθος της σαπίλας”

ImageHandlerΜε αφοπλιστική ειλικρίνεια για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης μίλησε ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι όλα αυτά που έχουν προκύψει από τις δικαστικές έρευνες έχουν ξεπεράσει και τους χειρότερους φόβους του καθώς οι πρώτοι διωκόμενοι είναι όσοι αποτελούσαν τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, σε συνέντευξή του στο left.gr τόνισε ότι ακριβώς εκεί που εντόπισε το πρόβλημα η Πολιτεία, μέσα σε διάστημα 60 ημερών η ποινική δικαιοσύνη ήρθε για να πει ότι όντως «υπάρχει σοβαρό πρόβλημα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο θέμα του νομοσχεδίου, τονίζοντας τι ακριβώς προβλέπεται για τους τακτικούς δικαστές ενώ για τη διαιτησία αποκάλυψε ότι έχει θέσει το θέμα στην UEFA και μάλιστα περιμένει τις δικές της προτάσεις μέχρι τις 30 Απρίλιου για την οργάνωση του χώρου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, για το γήπεδο της ΑΕΚ τόνισε ότι όλες οι πλευρές πρέπει να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία που έχει γίνει σε βάρος της ΑΕΚ με τον τρόπο που θα πει το ΣτΕ».

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στο περίφημο αυτοδιοίκητο, λέγοντας ότι δεν νοείται κανένα νομικό πρόσωπο να τίθεται εκτός ελέγχου της Βουλής.

το υπόλοιπο της συνέντευξης στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected