K20 - K17 - K15

Super League K15 – Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

9ec9264f4fc206b767fbce358f805d8e_LΠρωταθλητής στους Κ15 της Super League αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στον τελικό που έγινε στο γήπεδο Περιβολίων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε… άτυπη ρεβάνς από τους «ερυθρόλευκους» για τον περσινό τελικό που έχασε στα πέναλτι και χάρη σε τέρμα του Δούμτση στο 19’ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν καλό, ενώ μελανό σημείο αποτελεί η αποβολή του Καριμπίδη του Ολυμπιακού για χτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε ο τελικός του πρωταθλήματος Κ15 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα Χανιά. Ο «Δικέφαλος» ήταν ελαφρώς καλύτερος πιέζοντας για το γκολ και στο 19’ ο Γκαργκαλατζίδης έκανε το σουτ, ο Νικοπολίδης απέκρουσε και ο Δούμτσης πήρε το ριμπάουντ, κάνοντας το 0-1. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο ΠΑΟΚ απειλούσε στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεσή του, αλλά χωρίς να καταφέρει να φτάσει στο γκολ. Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει χώρο και έψαχνε τις ευκαιρίες να απειλήσει στην κόντρα. Στο 74’ ο Δούμτσης έκανε ένα τάκλιν σε αντίπαλο, με τον Καριμπίδης στη συνέχεια να τον χτυπά εκτός φάσεις. Ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ έδειξε κίτρινη σε αυτόν του ΠΑΟΚ, σε μια φάση που δεν ταιριάζει σε παιχνίδι υποδομών. Ως το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε το σκορ και ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε πρωταθλητής στους Κ15!

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (57’ Τσερκώνης), Ιτσκάρας (41’ Φυτόπουλος), Παπαδόπουλος, Ράμα, Βοΐλης, Γαλούπης, Κατσούκης (74’ Χατζηπαππάς), Σουράνης (51’ Καριμπίδης), Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης

ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Ευφραιμίδης, Βουτσάς, Λυράτζης, Μανιώτης, Τσιγγάρας (46’ Κύρτσος), Δούμτσης (78’ Κύρκου), Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (65’ Δουλγέρης), Γκαργκαλατζίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected