Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Αθηνών – Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου θυμίζει παλιές (καλές) εποχές

7e422bfe078d4c91ce387da4f5f901af_LΔυο ιστορικές ομάδες στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, το Αιγάλεω και ο Χαραυγιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τον 44ο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Η γηπεδούχος ομάδα του τελικού (τυπικά), το Αιγάλεω, πραγματοποίησε τρεις νίκες (ΑΟΝ Αργυρούπολης, Δόξα Βύρωνα και Σούρμενα), βρέθηκε αντίπαλος με τον Φωστήρα Ηλιούπολης και με ισοπαλία 1-1 σε διπλό παιχνίδι, τον οδήγησε στην διαδικασία των πέναλτι όπου και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Παρόμοια πορεία είχε και ο Χαραυγιακός, που με τέσσερις νίκες (Χαϊδάρι, Παπάγο, Πετράλωνα και Άγιο Ιερόθεο) βρέθηκε στον ημιτελικό, ο οποίος αντιμετώπισε την ΑΕ Ηρακλείου και στην διαδικασία των πέναλτι πήρε το εισιτήριο για τον 44ο τελικό.

Επίσης, στην σημερινή (09/04) αναμέτρηση των δυο «γιγάντων», αναμένεται να υπάρξει έντονη η παρουσία του κόσμο, καθώς οι φίλοι και των δυο ομάδων έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να βρεθούν δίπλα στους ιστορικούς συλλόγους και να τους βοηθήσουν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Οι οπαδοί του Αιγάλεω θα καθίσουν στην θύρα 2, ενώ αυτοί του Χαραυγιακού θα εισέλθουν από την θύρα 7.

Τέλος, διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο έμπειρος Σπύρος Τριτσώνης με βοηθούς τον Δημήτρη Σομοΐλη και τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected