Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Το φιλικό με τους Παλαίμαχους και οι ευχές για το Πάσχα

11131072_10205403415916429_383121811_oΟλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 11 /4 /2015 ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην τωρινή ομάδα και την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ αφού εκτός του όμορφου θεάματος που πρόσφεραν στους θεατές, ο στόχος του αγώνα στέφτηκε με επιτυχία.

Η εμπειρία των παλαιμάχων μπορεί να κέρδισε της εντυπώσεις (ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Λ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Φ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ ΜΠ., ΤΥΠΟΣ Θ., ΛΥΜΟΥΣΗΣ ΑΝ., ΡΑΛΛΗΣ Κ., ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Β. δέχτηκαν μάλιστα προτάσεις να ξαναφορέσουν την φανέλα του Μέγα!) αλλά οι νέοι πήραν την νίκη (για την ιστορία το ματς έληξε 7-2 υπέρ των νέων, αλλά λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια).

Το πιο σημαντικό ήταν ότι το φιλανθρωπικό αυτό γεγονός στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Οι διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο γήπεδο μαζικά (31 στον αριθμό), το διαιτητικό τρίο (Παρασίου, Παπαδάκης, Παζαρτζικλής), που όχι μόνο συμμετείχαν αφιλοκερδές αλλά και συνέβαλαν στον κουμπαρά αγάπης), την Ε.Π.Σ.Η, τον Δήμο Βέροιας, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παπαγιάννη Ιωάννη, τη Δημοτική Σύμβουλο κα.Παπαδίνα Πετρούλα, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ.Γερούκη Νικόλαο, όλους όσους έδωσαν το παρόν αλλά τους χωριανούς και φίλους που έδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους σε θέματα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΆΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΆ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected