Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2o All Star Game – Η έδρα και η ημερομηνία διεξαγωγής της φετινής γιορτής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

11079814_10205223450880047_2124921359_n
Ξεκινά σήμερα και επίσημα η προετοιμασία για το 2ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Ημαθίας!

Οι τελικές επαφές για την έδρα της φετινής γιορτής που διοργανώνει το ImathiaSportsNews ολοκληρώθηκαν σήμερα και εκτός του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις, οριστικοποιήθηκε και η ημερομηνία διεξαγωγής.

Η εξαιρετικά ευγενική συμβολή του Δημάρχου Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη αλλά και την πολύτιμη συνεργασία του Αντιδήμαρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιου Δάγγα, μας παραχωρήθηκε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας όπου θα διεξαχθεί φέτος το 2ο All Star Game των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού μας.

gipedo

Η φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 18.00μμ. Τα εισιτήρια της εκδήλωσης, που θα περιλαμβάνει εκτός του αγώνα, πολλά χάπενινγκ και βραβεύσεις, θα εκδοθούν άμεσα και θα διατίθενται σε σημεία που θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας. Το αντίτιμο είναι στην προσιτή τιμή των 2€, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, που επίσης θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες.

Εκτός των άλλων, στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας, στο μενού δεξιά έχει ήδη αναρτηθεί η επιλογή “All Star Game”, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις ανακοινώσεις και εξελίξεις για τη φετινή γιορτή.

Για τους παίκτες που θα συμμετέχουν αλλά και ότι αφορά το πως επιλέχθηκαν οι συμμετέχοντες, πατήστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected