Football League

Football League – Το αντίο Δερμιτζάκη και οι…άκλαυτοι του στοιχήματος!

dermi1_610x400Aποχώρησε από τη Λαμία ο Μακεδόνας τεχνικός. Διαβάστε στη mikriliga.com τι είπε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του.

Μετά την εξώδικη απόλυση που του κοινοποιήθηκε, ο Παύλος Δερμιτζάκης αποχώρησε από τη Λαμία, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι η ιστορία τελειώνει εδώ, αφού όπως σας αποκάλυψε η mikriliga.com από την αρχή του επεισοδιακού “διαζυγίου” η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Ο Δερμιτζάκης πήγε την Τετάρτη στο γήπεδο και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του, αναφέροντας τα εξής: “Σας εύχομαι καλή συνέχεια. Ειλικρινά πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου συμβαίνει τέτοιο γεγονός. Να φεύγω με τέτοιο τρόπο από ομάδα. Το λόγο πλέον έχουν οι δικηγόροι. Δεν είμαι διατεθειμένος να υποχωρήσω”.

Από κει και πέρα, η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγείες του Γιώργου Πήδουλα και περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης. Όσον αφορά το φιλικό της Κυριακής, εφόσον δεν προχωρήσει με την Αναγέννηση Καρδίτσας, πιθανότερος αντίπαλος φαντάζει ο Ηρακλής Ψαχνών.

asa_logo_610x400

Απορούν στην Καρδίτσα για την πειθαρχική δίωξη που τους ασκήθηκε. Οι Θεσσαλοί αποκαλύπτουν πως αυτό έγινε λόγω έντονης στοιχηματικής κίνησης στο ματς τους με την ΑΕΛ (υπέρ των βυσσινί) και δηλώνουν περήφανοι που διέψευσαν άπαντες με τη νίκη τους και που αποδείχθηκαν πως… δεν είναι ελέφαντες!

Σήμερα δόθηκε συνέχεια στις πειθαρχικές διώξεις και στα «ύποπτα» παιχνίδια με το όνομα της Αναγέννησης Καρδίτσας να περιλαμβάνεται στις κλήσεις με αφορμή το ματς της με την ΑΕΛ (για την 24η αγωνιστική).

Οι Θεσσαλοί αντέδρασαν σε έντονο ύφος με ανακοίνωση, στην οποία αποκαλύπτουν πως ο λόγος που τους ασκήθηκε η δίωξη έχει να κάνει με την μεγάλη στοιχηματική δραστηριότητα που είχε παρουσιαστεί τότε για νίκη των βυσσινί. Κάτι που στο γήπεδο δεν ήρθε, αφού η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη επικράτησε.

Και κάπως έτσι, η ΑΣΑ δηλώνει περήφανη που δεν μπήκε στο… τρυπάκι και στις φήμες για όλα αυτά, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς και στέλνοντας τους «σίγουρους, άκλαυτους και στον κουβά». Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως για ακόμα μια χρονιά παίκτες, τιμ και διοίκηση απέδειξαν πως δεν είναι… ελέφαντες με την τιμιότητά τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση της ΑΣΑ στη mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected