Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Αζάρ και…τίτλος! (vid)

during the Barclays Premier League match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge on April 18, 2015 in London, England.

Πρόωρη… φιέστα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Η Τσέλσι πέτυχε ένα, αλλά αρκετό, γκολ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –των έξι διαδοχικών νικών- και έτσι με το 1-0 «αγκάλιασε» την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αζάρ στο 38ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να είχαν και από ένα δοκάρι.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 4’ η Γιουνάιτεντ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Ρούνεϊ. Παρ’ όλα αυτά, από εκείνο το σημείο και έπειτα και για περίπου 30 λεπτά, το ματς πήρε άλλη τροπή. Ο ρυθμός ήταν κακός και οι δύο ομάδες φαίνονταν «υπνωτισμένες», με αυτό να οφείλεται κυρίως στο… καρτερικό παιχνίδι της Τσέλσι. Όμως, οι «μπλε» στο 38’ και ύστερα από εξαιρετική συνεργασία τριών παικτών με τελικό αποδέκτη τον Αζάρ, έκαναν το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Τον ίδιο προσανατολισμό είχε η Τσέλσι και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, οι «μπλε» ύστερα από αντεπίθεση «άγγιξαν» και δεύτερο τέρμα, αλλά τόσο ο Ντρογκμπά, όσο και ο Αζάρ δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια, η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που ανέκτησε τον έλεγχο, αλλά μία ο Κουρτουά, μία η αστοχία δεν της επέτρεψαν την ισοφάριση. Οι παίκτες του Φαν Χάαλ ήταν καλύτεροι, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στο 1-1 στο 77’, αλλά ο Φαλκάο «σημάδεψε» το δοκάρι! Τα λεπτά κυλούσαν με τους «κόκκινους διαβόλους» να ξεμένουν από… ιδέες και έτσι την ομάδα του Μουρίνιο να παίρνει τη νίκη με το τελικό 1-0!

δείτε το βίντεο του αγώνα και τις συνθέσεις στο super-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected