Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Καλό το 3-1, αλλά οι τραυματισμοί φέρνουν την αγωνία! (vid)

225638

Μια ακόμα αποστολή εξετελέσθη, αλλά όχι και τόσο… ανώδυνα! Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε όσο χρειάστηκε (δίχως να εντυπωσιάσει) κι έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μάλαγα με σκορ 3-1.

Κάπως έτσι μείωσε εκ νέου την απόστασή της απ’ την Μπαρτσελόνα στους δύο πόντους, ωστόσο την ίδια ώρα άπαντες στο… βασιλικό στρατόπεδο είναι σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς Μπέιλ και Μόντριτς αποχώρησαν τραυματίες (με του πρώτου να δείχνει πιο σοβαρό το πρόβλημα) κι ενώ την άλλη εβδομάδα είναι ο καθοριστικός επαναληπτικός με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ (0-0 το πρώτο ματς).

Στο 24′ ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή -οριακά σε θέση οφσάιντ-, ενώ παρά τις… απειλές των Ανδαλουσιάνων, οι Μαδριλένοι πήραν ακόμα μεγαλύτερο… αέρα. Αυτό προήλθε στο 69′ χάρη στην γκολάρα του Χάμες (η δημιουργία του κυρίως), με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως κλειδώνουν τους τρεις βαθμούς και παρά το γεγονός πως λίγο νωρίτερα ο Κριστιάνο έχασε πέναλτι (σημάδεψε στο δοκάρι), το οποίο είχε κερδίσει -σωστά- ο Κολομβιανός συμπαίκτης του.

Κι όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, με τον Χουάνμι δύο λεπτά αργότερα να μειώσει σε 2-1 -επωφελούμενος την κακή αμυντική αντίδραση-, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Πίεσαν, άγχωσαν τη Ρεάλ, ωστόσο δεν κατάφεραν κι εν τέλει να την πληγώσουν, με τον «CR7» στο φινάλε (στις καθυστερήσεις) να διαμορφώνει από κοντά και προ κενής εστίας το τελικό σκορ!

δείτε το βίντεο και τις συνθέσεις στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected