Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Έσπασε το ρόδι” μετά από 6 ματς

e988dcbece7484c4ae5b43ad9d5ba19b_LΜετά από έξι αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Αγρινίου, επικράτησε 1-0 της Καλλονής, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της SuperLeague. 

Δίκαιη χαρακτηρίζεται η νίκη του Παναιτωλικού.  Οι γηπεδούχοι μετά από  έξι αγωνιστικές  κέρδισαν και ελπίζουν σε καλό finish, για να διεκδικήσουν την είσοδο τους, στα playoff, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Καλλονή, ταξίδεψε στο Αγρίνιο, μόλις με ένα τερματοφύλακα. Χονγκ και  Δαύκος, τραυματίστηκαν μέσα σε μια βδομάδα και η Καλλονή ξέμεινε από τερματοφύλακες.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός κυριάρχησε. ΟΙ γηπεδούχοι, ηταν καλύτεροι της Καλλονής. Στα πρώτα τριάντα λεπτά πέτυχαν το γκολ και σε δυο περιπτώσεις απείλησαν την εστία του άπειρου Αλεξιτς.

Το σκορ άνοιξε στο 16’. Ο Μάρτινες πήρε την μπάλα από την μεσαία γραμμή την κουβάλησε ως την αντίπαλη περιοχή και με ωραίο, δυνατό και συρτό σουτ έστειλε την   μπάλα στη δεξιά γωνία του Άλεξιτς, που δεν μπορούσε να αντιδράσει

Νωρίτερα στο 10΄’,  ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ, , κακή έξοδος από τον Ράφαελ, με τον Αντέγιο  να μην μπορεί να απειλήσει  και μετά από μικρή αναστάτωση στην άμυνα του Παναιτωλικού η φάση πέρασε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βαγγέλης Βλάχος, πέρασε στο παιχνίδι τους Αράς και Μίνγκα, προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού. Η Καλλονή, πήρε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  Ο Παναιτωλικός, προσπάθησε να προασπίσει το 1-0 και τα κατάφερε. Λίγες φορές οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά, η Καλλονή, πίεσε, αλλά ο Παναιτωλικός, είπε την τελευταία του λέξη.

Στο 83′ ο Μορένο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, τρία λεπτά μετά ο Βιγιαφάνιες απείλησε με απευθείας φάουλ και στις καθυστερήσεις έγινε το 2-0. Η Καλλονή είχε ανεβεί ψηλά για να ισοφαρίσει και σε μία αντεπίθεση δέχτηκε νέο τέρμα με τον Τσαμπούρη να προλαβαίνει τον Μορένο που είχε οπλίσει και άθελά του να νικάει τον Άλεξιτς.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected