Basket

Μπάσκετ – “Μαύρη σελίδα” στην ιστορία του Πανιωνίου…

5085e7503f9ee48db9159c4def821e9a_LΗ ήττα του Πανελευσινιακού από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στο κλειστό της Γούβας, έστειλε οριστικά τον Πανιώνιο στην Α2.

Ύστερα από τριάντα τρία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία οι Νεοσμυρνιώτες θα αναγκαστούν του χρόνου να παίξουν στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Το σπουδαίο «διπλό» του ηλειακού συγκροτήματος επί των «σταχυοφόρων» σήμανε και μαθηματικά τον υποβιβασμό τους από την Basket League, καθώς έχουν να δώσουν άλλα τέσσερα ματς μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου και υπολείπονται ήδη πέντε νίκες από τους Κόροιβο Αμαλιάδας, Κηφισιά και Τρίκαλα BC.

Σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, μετά τη σημερινή (18/04) δράση στην 23η αγωνιστική της Α1, βρίσκεται και ο Πανελευσινιακός, ειδικά από τη στιγμή που απώλεσε και τη διαφορά με την οποία είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας. Μαθηματικά, όμως, υπάρχει σενάριο παραμονής για τους παίκτες του Δημήτρη Κουστένη, που βρίσκονται στο -3 από τις ομάδες που είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τα Τρίκαλα BC. Για να σωθούν θα πρέπει να κάνουν το «τρία στα τρία» στις τελευταίες αγωνιστικές και, παράλληλα, η θεσσαλική ομάδα να χάσει και στα τρία παιχνίδια της.

Δείτε, εδώ, τη βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected