Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το ντέρμπι πρωτιάς στην Κατερίνη και η φιέστα του Κισσαμικού

G-ETHNIKI-1Την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα της Γ’ Εθνικής που θα κλείσει θέση στη Football League έχει ο Κισσαμικός που θέλει έναν βαθμό, την ώρα που η μάχη ανόδου στους άλλους ομίλους φουντώνει.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο η μάχη μαίνεται, μιας και ο Άρης δοκιμάζεται στη Φλώρινα από τη Θύελλα Φιλώτα, ενώ ο Πανσερραϊκός κοντράρεται με τον Έβρο Σουφλίου. Η Καβάλα καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο του Βυζαντίου στο Κοκκινόχωμα, ενώ ο Απόλλων Αρναίας υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αντιμετωπίζει τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ η Δόξα Δράμας φιλοξενεί τον Καμπανιακό. Τέλος, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων αγωνίζεται με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, έχει δύο ντέρμπι καθώς στην Άρτα μάχονται Αναγέννηση και ΑΕ Καραϊσκάκης, την ώρα που τα Τρίκαλα δοκιμάζονται στην Πιερία από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο Οπούντιος Μαρτίνου αντιμετωπίζει τον Ρήγα Φεραίο, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στο Μακροχώρι. Ο Πύρασος υποδέχεται τον Θεσπρωτό, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κοντράρεται με τον Βατανιακό.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο, ο Παναργειακός θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, αντιμετωπίζοντας τη Δόξα Μανωλάδας, ενώ ο Πανελευσινιακός θα πάρει ξεκούραστα το «τρίποντο» από τον Μανδραϊκό. Ο Αστέρας Μαγούλας υποδέχεται την Αχαϊκή, ενώ ο Παναρκαδικός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ζακυνθιακό. Ο ΑΟ Λουτράκι φιλοξενεί τον Ερμή Κιβερίου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς ΠΑΟ Βάρδας-Αιολικός.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 4ο όμιλο, ο Κισσαμικός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την άνοδό του στη Football League, καθώς θέλει έναν βαθμό στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η κόντρα παραμονής της Νέας Ιωνίας με τον Γιούχτα, αλλά και η αναμέτρηση Κηφισιά-Αστέρας Βάρης. Ο Εθνικός θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ ο ΠΑΟ Κρουσώνα αντιμετωπίζει την Τριγλία Ραφήνας. Ο Ηλυσιακός χρειάζεται βαθμούς απέναντι στον Ιωνικό, ενώ ο Ατρόμητος Πειραιά φιλοξενεί τη Γλυφάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected