Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ευχαριστήρια ανακοίνωση

DSCF0056Το ΔΣ του ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους στην εκδήλωση για το «Χαμόγελο του Παιδιού» τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού και της Αλεξάνδρειας, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Νάουσας κ. Στέλιο Δάγγα, την πρόεδρο του ΚΑΠΗ Νάουσας κ. Αθηνά Μαλάκη και την υπεύθυνη κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας κ. Μαρία Χατζηκυριάκου,τον διοικητη της πυροσβεστικης κ. Νίκο Μπαλαμούτη.Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Επίσης, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου “KOMNHNOI”, καθώς και τον ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Καθώς και τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δασικού Συνεταιρισμού για την οικονομική ενίσχυση και την παρουσία τους στην εκδήλωση, όπως και τους επαγγελματίες: οινοποιείο «Αργατία» για την προσφορά κρασιών, το φούρνο του Γρ. Λαφάρα για την προσφορά των ψωμιών, το κρεοπωλείο «Βαλάντης» για την προσφορά του, το τυπογραφείο του Χρ. Παναγιωτίδη και βέβαια όσους ενίσχυσαν από το υστέρημά τους την προσπάθεια του «Χαμόγελου».

Και πάνω απ’ όλα τις κυρίες που με μεγάλη προθυμία και διάθεση ετοίμασαν τα εδέσματα και βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τέλος, τους ψήστες και τους υπόλοιπους εθελοντές που συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμα, όπως και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση.

Με τιμή το Δ.Σ του
Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected