Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια βεροιαςΤμήματα υποδομής

Στα γήπεδα του Νηρέα αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με το Νηρέα και την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας. Τα παιχνίδια είχαν κέφι, διάθεση και όμορφες προσπάθειες από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Την Τετάρτη 22/4 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας υποδέχονται στην έδρα τους τους αθλητές του Νηρέα στο γήπεδο των Γεωργιανών.
Ραντεβού στις Στάσεις και τα Γραφεία του Συλλόγου: 16.00’ μ.μ.
Στα γήπεδα Γεωργιανών: 16.45’ μ.μ.
Έναρξη αγώνων: 17.15’ μ.μ.
Επιστροφή: 18.45’ μ.μ.

Το Σάββατο 25/4 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας θα παίξουν στο Μακροχώρι με την Ε.Α.Π. και την Πατρίδα.
Στάσεις και τα Γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Στα γήπεδα Μακροχωρίου: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.30’ μ.μ.

Ερασιτεχνικό Τμήμα

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Π.Ν. Αράχου: 1-2

Εικόνα παιχνιδιού: Δεν τα κατάφερε η Ακαδημία να πάρει το αποτέλεσμα που χρειαζόταν για να προσπεράσει την ομάδα του Αράχου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε. Απέναντί της βρήκε μια ομάδα έμπειρη με καλές τοποθετήσεις και που σκόραρε στα καταλληλότερα χρονικά σημεία του αγώνα και αιφνιδίασε την Ακαδημία. Στο 8’ και στο 53’ ένα λεπτό μετά την ισοφάριση της Ακαδημίας, παίρνοντας έτσι δίκαια τη νίκη- άνοδο του αγώνα.

Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Γαβριηλίδης Χρ., (59’ Συμπεθέρης), Σαμπρής (70’ Γκαλαίτσης), Τουραντζίδης, Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης Αν., Μιχαηλίδης, Αργυρόπουλος, Τσαλουχίδης, Σοφιανίδης, Γκιουλέκας (46’ Κούβαρος).

Σκόρερ Ακαδημίας: 52’ Νταμοτσίδης

Την Κυριακή 26-4 η Ακαδημία Βέροιας δίνει τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στο Παλαιοχώρι. Ώρα έναρξης: 17.00’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected