Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γαλλία – “Παρέλαση” αστέρων στον αγώνα κατά της φτώχειας (photos+videos)

a199dbb91c933a91ec42b36433a8e855_LΤα είχε όλα  το πολύ σπουδαίο φιλανθρωπικό παιχνίδι το βράδυ της Δευτέρας στο «Ζοφρουά Γκισάρ» όπου οι φίλοι των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο  ηττήθηκαν 9-7 από την  Σεντ Ετιέν  στην 12η έκδοση του αγώνα κατά της φτώχειας που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι δύο γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Στο παιχνίδι  τίμησαν με την παρουσία τους ορισμένοι σπουδαίοι τόσο εν ενεργεία όσο και βετεράνοι ποδοσφαιριστές  μεταξύ των οποίων και τόσο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού  Ερίκ Αμπιντάλ όσο και ο επίσης Γάλλος πρώην διεθνής νυν διευθυντής στρατηγικής των «ερυθρολεύκων» Κριστιάν Καρεμπέ ενώ  στους  νυν και πρώην άσους των «στεφανουά»  ήταν και  ο άσος τους στο παρελθόν διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού Στάθης Ταυλαρίδης.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν  στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι  που μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε πολλές χώρες παγκόσμια και τα έσοδα του οποίου  θα δοθούν για να ενισχυθούν οι χώρες της Αφρικής που επλήγησαν από τον ιό του έμπολα.

Capture55454
Στις  σημαντικότερες στιγμές  αναμφίβολα τα γκολ του ενός από τους δύο μεγάλους «διοργανωτές»  Ρονάλντο το ένα εκ των οποίων ήρθε μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Γάλλο «συνέταιρο» του σ’ αυτή την τόσο σπουδαία εκδήλωση  διεθνούς κοινωνικής ευαισθησίας.

Στους πρωταγωνιστές της βραδιάς και ο Πιέρ Εμερί Αουμπανεγιάνγκ που πέτυχε δύο γκολ για την πρώην ομάδα του Σεντ Ετιέν με τη φανέλα της οποίας στην τελευταία του σεζόν πριν μετακομίσει στην Ντόρτμουντ είχε σημειώσει 21 τέρματα και μοιράσει οκτώ ασίστ.

4444234
Το Όσκαρ όμως του καλύτερου γκολ του αγώνα μάλλον δικαιούται ο μεγάλος Κλάρενς Σέεντορφ με τον βετεράνο Ολλανδό άσο και  βρίσκει  δίκτυα με  εξαιρετική λόμπα αφού προηγούμενα έχει κερδίσει την μπάλα  από αντίπαλο και ξεχυθεί  προς την εστία.

30763311
Για την ομάδα Ζιντάν-Ρονάλντο ξεκίνησαν οι Μπαρτέζ, Τζαμπρότα, Καρεμπέ, Φρανκ Ντε Μπουρ, Αμπιντάλ, Ζέεντορφ, Τζοργκαέφ, Πομπόρσκι, Τρεζεγκέ, Ζιντάν, Ρονάλντο ενώ αγωνίστηκαν επίσης και οι Φαν Ντερ Σαρ, Καφού, Ρόναλντ Ντε Μπουρ

Για την Σέντ Ετιέν  οι αρχικοί 11 ήταν οι: Ζανό, Ταυλαρίδης, Ζουμά, Κβάρμε, Μπατλ, Πεντρόν, Μόραβτσικ, Μολό, Μπρίσον, Σαμπλέ, Άλεξ ενώ στη συνέχεια στο παιχνίδι μπήκαν επίσης και οι Ομπαμεγιάνκ, Φειντούνο, Οκότσα

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected