Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Δύο ακόμη τέρματα της Μπάρτσα στην Παρί (vid)

f130a058701397eaea69c728c7565925_L

Τυπική διαδικασία για τη Μπαρτσελόνα ο επαναληπτικός με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού με δυο γκολ του Νεϊμάρ στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε 2-0 και… σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Μετά το 3-1 υπέρ της στο Παρίσι, η Μπαρτσελόνα δεν ήταν… διατεθειμένη για «δώρα» στην Παρί Σεν Ζερμέν και φρόντισε να το αποδείξει νωρίς-νωρίς στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί έκαναν εξαιρετική εκκίνηση, με τον Ινιέστα στο 14’ να κάνει… ότι θέλει την άμυνα της Παρί και να «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Νεϊμάρ ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στα επόμενα λεπτά η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, στο 34’ η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει και πάλι στόχο, με τη σέντρα του Ντάνι Άλβες να καταλήγει στον Νεϊμάρ και αυτός με κεφαλιά να διαμορφώνει το 2-0 που δεν άλλαξε ως το τέλος του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί προσπάθησε να κάνει κάτι καλύτερο, ο Ιμπραΐμοβιτς έμεινε ως το τέλος του ματς μέσα στο παιχνίδι και ήταν αυτός που κράτησε κάπως τη μπάλα για να βοηθήσει την ομάδα του Μπλαν, όμως, γκολ δεν ήρθε. Η Μπαρτσελόνα είχε κι αυτή τις ευκαιρίες της για να πάρει τη νίκη με ακόμα μεγαλύτερο σκορ, όμως, αυτό λίγο απασχολεί τους «μπλαουγκράνα» που είναι ξανά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όντας η πρώτη ομάδα που του κατάφερε με τη Μπάγερν να ακολουθεί και να περιμένουν αμφότερες τα αυριανά ματς για να μάθουν πιθανούς αντιπάλους.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουϊς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Αλμπα, Ντάνιελ Αλβες, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (55΄ Σέρχι Ρομπέρτο), Ινιέστα (46΄ Τσάβι), Σουάρες (75΄ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Νταβίντ Λουϊς, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Καμπάιγ (66΄ Λούκας Μόουρα), Ματουϊντί (80΄ Ραμπιό), Βεράτι, Παστόρε, Καβάνι (80΄ Λαβέτσι), Ιμπραϊμοβιτς

δείτε τα στιγμιότυπα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected