Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Πρωτάθλημα Νέων – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας VS Μακροχώρι 0-3 (photos)

IMG_4991Ολοκληρώθηκε σήμερα (22/4) η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων του  Ν. Ημαθίας, όπου το Μακροχώρι επικράτησε με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα στην Αγία Βαρβάρα.

Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά οι φιλοξενούμενοι με την πρώτη ευκαιρία στο 15′ πήραν  το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπατσίλα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουρατίδη. Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Κοτσογιαννίδη πίεσε για την ισοφάριση και στο 25′ στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγοπούλου, η μπάλα  πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μανιόπουλου.

Στο 26´ η ομάδα του Μακροχωρίου έφυγε στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και ο Ασλανίδης με προβολή, από τη μικρή περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

IMG_5007

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μακροχωρίου είχε την υπεροχή και στο 43′ στο σουτ του Σερασκιέρη, η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Λίκα.

Ο Αστέρας πίεσε για τη μείωση του σκορ και στο 52′ το απευθείας φάουλ του Κοτσογιαννίδη απέκρουσε με γροθιές ο Μανιόπουλος.

Το τρίτο γκολ τη αναμέτρησης ήρθε στο 60′ όταν την εκτέλεση κόρνερ του Γιάκου, απέκρουσε προς στιγμήν ο Λίκα, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Τελευταία καλή ενέργεια για την ομάδα του Μακροχωρίου στο 73′ σε τετ-α-τετ του Αντωνιάδη το οποίο απέκρουσε σωτηρία ο Λίκα.

IMG_5026

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σπύρος Κωτσιαντής.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα, Τσιούγγαρης Γ., Ρηγόπουλος, Μαμίτσα, Χατζηνικολάου, Κοτσογιαννίδης, Τόκας, Ζέρβας, Παρασκευαϊδης, Τέτος, Κοντογιάννης. Αγωνίστηκαν επίσης οι:  Παντής, Τσιλώνης, Τσιούγγαρης Θ., Πιστοφίδης Κ., Μιχαλοπουλος

Μακροχώρι : Μανιόπουλος, Σταματίου, Μπατσίλας, Γιάκου, Καρατζάς, Μουρατίδης, Ταγκαλίδης, Σερασκιέρης, Ασλανίδης, Αντωνιάδης, Βλαχάβας. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαδόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Σαντικίδης, Γιόρκας, Κούχιας

Στον άλλο αγώνα του πρωταθλήματος ο Μακεδόνας επικράτησε με σκορ  5 – 2 στο Λαζοχώρι επί των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας, με 2 τέρματα του Μπεκιαρίδη και από ένα των Τριανταφυλλίδη, Λιόλου και Τζάλι.

Bαθμολογία

Μακροχώρι  9

Μακεδόνας Βέροιας 3

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 3

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας  3

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected