Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-3 (photos)

00 106Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν Εθνικός και Μέγας Αλέξανδρος, έχοντας εκ διαμέτρου διαφορετικά συναισθήματα.

Οι “κυανόλευκοι” επιστρέφουν στην Α2 Ερασιτεχνική μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην πρώτη κατηγορία, με πολλές χαρές και λύπες όπως άλλωστε προκύπτουν από ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” πέτυχαν την καλύτερη συγκομιδή των τελευταίων ετών, φτάνοντας αισίως τις 20 νίκες και τους 64 βαθμούς ενώ εντυπωσιακή ήταν η επίδοση στην επίθεση όπου επιτεύχθηκαν 82 τέρματα σε 30 αγώνες.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η οριστική κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ από τον αρχηγό του Μέγα Αλέξανδρου, Βασίλη Παπαδόπουλου ο οποίος με 31 τέρματα συνέβαλε τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας σκοράροντας το 40% περίπου των γκολ της ομάδας. Ο “κάπτεν της ομάδας (ο οποίος θα βραβευτεί από το ImathiaSportsNews για την επίδοση του) θα αγωνιστεί στο 2o All Star Game που διοργανώνει και φέτος το ImathiaSportsNews, μαζί με τους Ηρακλή Ελευθεριάδη, Βασίλη Σερμπίνη, Μπάμπη Σαλτουρίδη και Κώστα Χαλβατζή. Από την άλλη πλευρά, παρόν θα είναι και ο Γιώργος Μυλωνάς, από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος με τη φανέλα του Εθνικού.

00 117

Εκτός των άλλων, στα πλαίσια της πολιτικής του συλλόγου για εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες, την “πράσινη” φανέλα φόρεσαν σήμερα οι 15χρονοι Χρήστος Ταπρατζής και Γιώργος Καλλιάγρας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η “δράση” στο σημερινό παιχνίδι διαδραματίστηκε στο δεύτερο μέρος όταν και σημειώθηκαν τα τέσσερα τέρματα. Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Σούρλας (48′), για να ακολουθήσει ο Βασίλης Βελικούδης στο 62′ και ο Βασίλης Σερμπίνης στο 73′. Το γκολ της τιμής για τον Εθνικό πέτυχε ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης στο 81′, το τελευταίο για την ομάδα του τη φετινή σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παλιούρας, Σούρλας Σ., Αθανασιάδης Η., Δρομπουλιανούδης (65′ Ταρπατζής), Σαλτουρίδης, Ελευθεριάδης, Σερμπίνης, Παπαδόπουλος, Βελικούδης (75′ Καλλιάγρας), Σούρλας Δ.

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Παπαγιάννης (82′ Δούλιας), Δημητριάδης, Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Πετικόπουλος, Καμπουρίδης, Νικολόπουλος (76′ Κεχαγιάς Σ.), Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς Ν.

Ανακοίνωση – απολογισμός Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων

10401346_801425193258758_2696025802931396951_n

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” και να τον ευχαριστήσουμε για την στήριξη που πρόσφερε στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στη διοίκηση, αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά που σήμερα τελείωσε με απολογισμό 20 νίκες, 4 ισοπαλίες. 6 ήττες και 3η θέση στο πρωτάθλημα, αφήνοντας μια πολύ γλυκιά γεύση σε όσους αποτελούν αυτή την ομάδα.

Παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα πέτυχε όλους τους αρχικούς της στόχους (υπέροχο κλίμα, εξαιρετική πορεία. πολύ καλό ποδόσφαιρο, χρησιμοποίηση και ανάδειξη πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών, πολύ καλή φιλοξενία όλων των ομάδων, εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας), όλοι απόλαυσαν μια καταπληκτική χρονιά και η ομάδα απολαμβάνει την αναγνώριση, την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της φίλαθλης Ημαθίας. Κρίμα που δεν συμβαίνει το ίδιο και στο χωριό μας, κάτι που οπωσδήποτε μας λυπεί και μας προβληματίζει. Αλλά δεν γνωρίζουμε τι άλλο πρέπει να κάνουμε…

Ήταν άλλη μια χρονιά που προσπαθήσαμε για το καλύτερο, όπως πάντα. Αυτή η προσπάθεια “μεγάλωσε” ακόμη περισσότερο την ομάδα, αλλά μας έκανε και ”σοφότερους”. Γνωρίζουμε ότι ακόμη υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, ώστε ο Σύλλογός μας να καταστεί στο μέλλον ακόμη πιο υγιής, ακόμη πιο δυνατός. Ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί, μπορεί να βοηθήσει. Είναι στόχος όλων, ο Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” να συνεχίσει να είναι ένα υγιές σύνολο στην ολότητά του.

Το Σάββατο 2 Μαϊου θα γίνει Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέας Διοίκησης που θα σηματοδοτήσει τη συνέχεια του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την υπέροχη χρονιά που μας χάρισαν.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

*φωτ. από trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected