Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 (0-2) – Νέο εντυπωσιακό γκολ από Πασχάλη!

u_20_pas_paok_2015_10Εκπληκτικά πράγματα από τις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα τις τελευταίες ώρες. Λίγες ώρες μετά τη θριαμβευτική πρόκριση της Κ-17 στα play-off της Super League, ήταν σειρά της Κ-20 να πάρει σβάρα τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του και να τον κερδίσει με 0-2!

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση έκανε εκπληκτική εμφάνιση μέσα στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, αναγκάζοντας τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο να τους χειροκροτήσει στο τέλος του ματς, για το τρομερό παιχνίδι, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν απίστευτη ενέργεια!

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ αμυντικά ήταν καλοστημένος και απέφευγε τους κινδύνους.

Αυτό ήταν το τρίτο μεγάλο διπλό της Κ-20 τις τελευταίες αγωνιστικές, μετά τις νίκες επί του Ατρομήτου και της Ξάνθης και όπως είχαμε γράψει και από την προηγούμενη αγωνιστική, τα παιδιά αυτά φωνάζουν «παρών» στο κάλεσμα της επόμενης μέρας της μεγάλης ομάδας του ΠΑΣ, είτε αυτή πάρει άδεια είτε όχι. Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και έχουν δουλέψει πολύ με τον Γιάννη Τάτση, που αφήνει εποχή τις ομάδες υποδομών.

Για τις επιτυχίες των ομάδων υποδομών είχε συνεχή επαφή και ενημέρωση ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης και στο τέλος ζήτησε να μεταφερθούν στα παιδιά τα θερμά του συγχαρητήρια, ενώ σε λίγο θα υπάρξει ραντεβού των αποστολών των ομάδων Κ-17 και Κ-20 σε εστιατόριο κοντά στην Βέροια, όπου θα γίνει κοινό πάρτι για τις επιτυχίες τους!

Το φιλμ του αγώνα

10′ Πολύ καλό σουτ του Γ. Αλεξίου, η μπάλα λίγο άουτ.

12′ Κεφαλιά από τον Κάκκο του ΠΑΟΚ, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ

30′ Γύρισμα του Τζιάλλα στη μεγάλη περιοχή στον Γ. Αλεξίου, σουτ και σύριζα δίπλα από το δοκάρι η μπάλα.

43′ Ο Πασχάλης έφυγε στην κόντρα ανατράπηκε στο όριο της περιοχής και δόθηκε φάουλ από τον διαιτητή. Υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι και αποβολή από τον πάγκο του ΠΑΣ. Το φάουλ εκτέλεσε ο Αναστασιάδης και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

44′ Κόντρα επίθεση του Πασχάλη από πλάγια θέση, γύρισμα στον Αναστασιάδη, εν κινήσει το σουτ του τελευταίου, έδιωξε θαυμάσια ο Σοϊλεμέζογλου σε κόρνερ.

45′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Γ. Αλεξίου, Λάμπρος και Τσιαμπάζης πήδηξαν μαζί στη μικρή περιοχή και ο παίκτης του ΠΑΟΚ με κεφαλιά έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 0-1!

50′ Ψαλιδάκι του Κούστα, η μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Παππά.

53′ Φοβερό σουτ του Γ. Αλεξίου, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα την πρόλαβε αμυντικός την τελευταία στιγμή και την έδιωξε πάνω στη γραμμή.

56′ Σουτ του Τσελεμπίδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Παππάς

58′ Διπλό τετ-α-τετ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ έκοψε ο Παππάς σωτήρια στη μικρή περιοχή και τις δύο φορές.

65′ Φοβερό σουτ του Τζιάλλα η μπάλα έγλειψε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού του ΠΑΟΚ.

84′ Ο Πασχάλης στην κόντρα επίθεση για τον ΠΑΣ, σταμάτησε και σούταρε με εξωτερικό φάλτσο και έστειλε την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι», πετυχαίνοντας απίθανο γκολ για το 0-2!

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας, Τσιαμπάζης (66′ Δονδοτσάκης), Παναγιωτίδης, Τσολακίδης, Κάκκο (62′ Πούφης), Πατράλης, Συράκος, Κτιστόπουλος (46′ Κούστα)

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20  Παππάς, Τσιέπας (89′ Μανιφάβας), Βαλμάς, Τάχιας, Αλεξίου Αλ, Γιάκος, Αλεξίου Γ. (87′ Τσάκωνας), Λάμπρου, Τζιάλλας (80′ Βασιλείου), Αναστασιάδης, Πασχάλης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected