Κατηγορίες
Football League

Football League – Ξεκινά η τελική φάση με μεγάλο ενδιαφέρον

football leagu4Οι μάχες για την άνοδο στη Super League και την αποφυγή του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική ξεκινούν με εννέα αναμετρήσεις την Κυριακή (26/4)

Η αυλαία στην… δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Football League ανοίγει την Κυριακή (26/4) με εννέα αναμετρήσεις. Τα «μίνι πρωταθλήματα» που θα κρίνουν την άνοδο στη Super League αλλά και θα ανοίξουν την πόρτα για τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική ξεκινούν με το ενδιαφέρον στα ύψη.

Αναφορικά με τα πλέι οφ, ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων καθώς ξεκινούν με 10 και 7 βαθμούς αντίστοιχα και αναμετρώνται στο Καυτανζόγλειο. Από κει και πέρα, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στη Ριζούπολη και η Παναχαϊκή την ΑΕΛ στο Παμπελοποννησιακό με στόχο τη νίκη που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους στο κυνήγι ενός από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στη «μεγάλη» κατηγορία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλέι άουτ, στον Βόρειο όμιλο η Ζάκυνθος ξεκινάει έχοντας 6 βαθμούς και στην πρεμιέρα υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει αβαντάζ 2 βαθμών «δοκιμάζεται» εκτός έδρας στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό. Τέλος, ο Αιγινιακός που ξεκινάει με 1 βαθμό αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ τον Τύρναβο που όπως ο Πιερικός και η ομάδα του Ευόσμου ξεκινούν χωρίς βαθμό τη «μάχη.

Στο Νότιο όμιλο, επικεφαλής στα πλέι άουτ ξεκινάει η Ερμιονίδα με 8 βαθμούς και την πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλιθέα που έχει 3 βαθμούς. Από την 2η θέση ξεκινάει ο Παναιγιάλειος με 6 βαθμούς που «δοκιμάζεται» στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή που μπαίνει στη… μάχη χωρίς βαθμό. Τέλος, ο Αχαρναϊκός που έχει ήδη μπόνους 4 βαθμών υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών που ξεκινάει χωρίς βαθμό.

Κυριακή 26/4

Πλέι οφ
18.00: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Βόλου (OTE Sport 2)
18.00: Ηρακλής – ΑΕΚ (OTE Sport 4)
18.00: Παναχαϊκή – ΑΕΛ (OTE Sport 5)

Βαθμολογία
1.ΑΕΚ 10
2.Ηρακλής 7
3.Απόλλων Σμύρνης 0
4.ΑΕΛ 0
5.Ολυμπιακός Βόλου 0
6.Παναχαϊκή 0

Πλέι άουτ

Βόρειος όμιλος
16.30: Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
16.30: Τύρναβος – Αιγινιακός
16.30: Ζάκυνθος – Αγροτικός Αστέρας

Βαθμολογία
1.Ζάκυνθος 6
2.Αναγέννηση Καρδίτσας 2
3.Αιγινιακός 1
4.Αγροτικός Αστέρας 0
5.Πιερικός 0
6.Τύρναβος 0

Νότιος όμιλος
17.00: Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών
17.00: Επισκοπή – Παναιγιάλειος
17.00: Καλλιθέα – Ερμιονίδα

Βαθμολογία
1.Ερμιονίδα 8
2.Παναιγιάλειος 6
3.Αχαρναϊκός 4
4.Καλλιθέα 3
5.Επισκοπή 0
6.Ηρακλής Ψαχνών 0

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected