Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) – Ακόμη πιο κοντά στη Football League η ΑΕ Καραϊσκάκης!

41055f20eb67991d93c99f2c4cf6377e_LΑυτό που ζουν στην Άρτα δεν ειναι όνειρο, είναι αληθινό (όπως λέει και το τραγούδι), με την ΑΕ Καραϊσκάκης να είναι πλέον τρία σκαλοπάτια μακριά από την Β΄ Εθνική κατηγορία!

Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε περίπου δέκα λεπτά «τελείωσε» την υπόθεση νίκη. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο Καβαλλάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο και στη συνέχεια Βασίλιεβιτς και Χούσος δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στο 6΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ άουτ από τον Πέππα, όμως με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο Γυφτοκώστας έκανε τη σέντρα και ο Αβραμίδης με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Τζήμα για το 1-0!

Στο 12΄ οι Αρτινοί έκαναν το 2-0 με τον Γυφτοκώστα να σκοράρει με σουτ. Στο 14΄ ο Οπούντιος θα μπορούσε να μειώσει το σκορ, όμως ο Καραγκούνης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Καπού. Στη συνέχεια ο Γκριτζάπης είχε μία προσπάθεια που πέρασε άουτ και στο 19΄ ο Παναγιώτου βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά σούταρε στην απέναντι γωνία άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε ακόμη τρεις καλές στιγμές με τον Καβαλλάρη.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected