Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Η απόλυτη βραδιά μαγείας και θεάματος! (photos+video)

7eb4e58bd07cf2a8d6f123eb9471b15b_LΕπική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» όπου διέλυσε την… άμοιρη Χετάφε με το εντυπωσιακό 6-0.

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας έκανε η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Εσπανιόλ εκτός έδρας, επέστρεψε στο «Καμπ Νου» όπου διέλυσε τη Χετάφε με το τρομερό 6-0, έχοντας σημειώσει όλα της τα γκολ στα πρώτα 50 λεπτά της αναμέτρησης.

Η αρχή έγινε με το αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε και το έκανε γκολ ο Μέσι με στυλ Πανένκα. Το 2-0 έγινε από τον Σουάρεζ στο 25’ ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ στην  κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 28’ ο Νεϊμάρ με ωραία ντρίπλα και πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να ακολουθήσει στο 30’ το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσάβι. Ο… εφιάλτης για την ομάδα της Μαδρίτης σταμάτησε στο 40’ όταν ο Σουάρεζ με δυνατό σουτ από τα πλάγια έκανε το 5-0.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, ο Μέσι με εντυπωσιακό πλασέ, έκανε το 6-0 που αποδείχθηκε και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στη συνέχεια έριξε ρυθμούς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες (68’ Μοντόγια), Μπάρτρα, Ματιέ, Αντριάνο, Τσάβι (59’ Πέδρο), Μπουσκέτς (46’ Σέρχι), Ραφίνια, Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ.
ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαϊτά, Αρόγιο, Αλέξις, Βελάσκεθ, Λάγκο, Λασέν, Ροντρίγκεζ (64’ Άλεξ), Πέδρο Λεόν (75’ Εσκουδέρο), Μπουεντιά, Χινεστρόζα, Μπαμπά (49’ Ίβι).

δείτε το εντυπωσιακό βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected