Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Το ξέρουν και οι…πέτρες για Τουρέ!

ImageHandlerΌπως μετέδωσε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sportsmediaset ο ιβοριανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει δώσει τα χέρια με τους «νερατζούρι» για τετραετές συμβόλαιο, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του.

Ηφήμη σέρνεται εδώ και μέρες σε Ιταλία και Αγγλία, όμως σιγά-σιγά φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά. Όπως μετέδωσε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sportsmediaset, ο Γιάγια Τουρέ έχει πάρει την απόφαση να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ίντερ.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ο 31χρονος Ιβοριανός μέσος έχει δώσει τα χέρια με τους «νερατζούρι» για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι «πολίτες» θα αποζημιωθούν με άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Τουρέ να επιλέξει την Ίντερ είναι η παρουσία στον πάγκο της του Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά και η άρνηση των «πολιτών» να του δώσουν νέο συμβόλαιο με ανάλογη χρονική διάρκεια. Μένει να δούμε αν η είδηση επαληθευτεί ή αν πρόκειται για ακόμα μία κίνηση τακτικής του δαιμόνιου ατζέντη Ντμίτρι Σέλουκ, που προσπαθεί να πιέσει την Μάντσεστερ Σίτι για νέο συμβόλαιο.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected