BET

Στοίχημα – Νίκη για Λεβάντε, δε χάνει η Χαλ

bayern_dortmundΓεμάτο το σημερινό κουπόνι, τόσο από αγώνες στο πλαίσιο πρωταθλήματος, όσο και από παιχνίδια Κυπέλλου, από τα οποία ξεχωρίζει η κόντρα της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, βέβαια, δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, με την αγωνιστική δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Ligue 2 να μας προσφέρει τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές. Παράλληλα, στο κουπόνι μπάσκετ ΟΠΑΠ η πρότασή μας έρχεται από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Παίρνει το τρίποντο η Λεβάντε

Ξεκινάμε τις ποδοσφαιρικές μας προτάσεις με τον «Άσσο» της Λεβάντε επί της Κόρδοβα, που τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής θέλει να κάνει σήμερα η Λεβάντε, με την αντίπαλο να δείχνει ότι έχει… πετάξει λευκή πετσέτα. Το μεγάλο διπλό στο «Κολίζεουμ» πήρε τη σκυτάλη από το ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας κόντρα με την Εσπανιόλ και η ομάδα του Λούκας Αλκαράθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 2-1-2 το σερί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, στο 3-1-2 το σερί στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-1-2 στα τρία τελευταία εντός).

Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, δείχνει όλο και πιο ξεκάθαρα ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα της κατηγορίας και ο υποβιβασμός στη Σεγούντα Ντιβιζιόν μοιάζει προδιαγεγραμμένος. Το -11 από τη γραμμή σωτηρίας μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (μαζί με την τρέχουσα), οπότε η παρουσία της στο σημερινό ματς αποτελεί ερωτηματικό. Να σημειωθεί, δε, ότι οι Ανδαλουσιάνοι αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες 15 αγωνιστικές (0-3-12), ενώ παράλληλα «τρέχουν» σερί 0-2-5 στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ σε αυτή την επτάδα αγώνων.

Κρατάνε οι «τίγρεις»

Συνεχίζουμε με το «1Χ» της Χαλ επί της Λίβερπουλ σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για εξ αναβολής ματς της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με θετική ψυχολογία, καθώς το Σάββατο πέρασαν με το νικηφόρο 0-2 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, δημιουργώντας αίσθηση στο Νησί. Το τρίποντο αυτό έβαλε τέλος σε ένα ατυχές σερί τεσσάρων ηττών και δύο ισοπαλιών και διατήρησε τις «τίγρεις» εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +1 από τη 18η Σάντερλαντ, ενώ ισοβαθμούν με πλεονέκτημα με τη 17η Λέστερ (αμφότερες έχουν ματς λιγότερο). Στο 3-1-2 το σερί στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση για τη Λίβερπουλ το σαββατοκύριακο (0-0 με Γουέστ Μπρομ), που την κράτησε αρκετά μακριά από την πρώτη τετράδα του πίνακα (ζώνη Τσάμπιονς Λιγκ). Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ βρίσκεται στο -7 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με σημερινή νίκη πλησιάζει στο -4, ανανεώνοντας τις ελπίδες για «σεντόνι». Οι «κόκκινοι» θα επιζητήσουν επιτακτικά το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα, αφού ο αποκλεισμός από την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Κυπέλλου επέφερε ακόμα ένα πλήγμα στο γόητρό τους. Σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρούν μόνο μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους (1-1-2), ενώ εκτός έδρας το ατυχές 4-1 από την Άρσεναλ αποτελεί τη μοναδική ήττα στις τελευταίες οκτώ εξόδους (5-2-1). Μάλιστα, η Λίβερπουλ κατάφερε να διατηρήσει και ανέπαφη εστία στα 7/8 τελευταία «εκτός». Θεωρούμε, πάντως, ότι η Χαλ θα φύγει από το ματς με βαθμό ή βαθμούς.

Όρθια η Ανζέ

Κλείνουμε τις ποδοσφαιρικές μας προτάσεις με το «Χ2» της Ανζέ στην έδρα της Τρουά, σε απόδοση 1.90. Η φιέστα ανόδου πήρε παράταση για μία εβδομάδα, αφού η Τρουά αποχώρησε με άδεια χέρια από την έδρα της Νανσί. Κάτι οι πολλές και σημαντικές απουσίες της, κάτι το αριθμητικό της μειονέκτημα για σχεδόν μία ώρα, υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο κι έχασε απόλυτα δίκαια. Χειρότερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να κάνει ο 20χρονος αμυντικός Ντασκουέ, που ήταν αυτός που αποβλήθηκε από το πρώτο ημίχρονο στην πρώτη φετινή του συμμετοχή. Με νίκη ωστόσο σήμερα η ομάδα του Φουρλάν θα εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Σαμπιονά, ό,τι κι αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η Ανζέ, με τη σειρά της, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα κι ελλείψει του «killer» Κοτζιά αντιμετώπισε για μία ακόμα φορά πρόβλημα στην επίθεση, αλλά πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Αζαξιό. Σε μία μάχη ανόδου άλλωστε αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό, να κερδίζεις δηλαδή ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις, όπως έκανε η ομάδα του Μουλέν την Παρασκευή. Μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες η Ανζέ και διατήρησε το “μαξιλαράκι” του +3 από τους διώκτες της, ωστόσο είναι προφανές ότι κάθε απώλεια από εδώ και πέρα μπορεί να στοιχίσει… θανάσιμα. Να σημειώσουμε ότι για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι δεν σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Πιστεύουμε ότι η Ανζέ θα φύγει αήττητη από το “Σταντ ντε λ’ Ομπ”.

Over στο ΣΕΦ

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου η μοναδική μας πρόταση αφορά το Over 153,5 πόντοι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (απόδοση 1.90). Στον Ολυμπιακό έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ στον Πανιώνιο πρέπει να σκεφτούν αν θα αγωνιστούν στην Α2 ή στη Β’ εθνική, όπως έχει συμβεί παλιότερα με άλλες ομάδες που υποβιβάσθηκαν (Περιστέρι, Ηρακλής). Για τους παίχτες του Ολυμπιακού οι μέρες που πέρασαν από την Πέμπτη, όταν θριάμβευσαν επί της Μπαρτσελόνα, ήταν μέρες χαλάρωσης. Στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα η ψυχολογική κούραση ήταν πολύ εντονότερη από την φυσική. Είναι πολύ καλή συγκυρία ότι πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν αγώνα «προπόνησης» με τον Πανιώνιο. Για τον Πανιώνιο τα έχουμε ξαναπεί. Η επιλογή να αλλαχθεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον Κρις Χουγκάζ ήταν ακατανόητη και σε μεγάλο ποσοστό έφταιξε στον υποβιβασμό της ομάδας αφού με τον Χουγκάζ στον πάγκο δεν έχει επιτύχει ούτε μία νίκη. Τουλάχιστον πριν η ομάδα έπαιζε άμυνα και πάλευε τα παιχνίδια. Με τον Χουγκάζ η απουσία της άμυνας ήταν παραπάνω από εμφανής και η κατάσταση δε σωζόταν με τίποτα. Όλες οι συνθήκες ευνοούν ένα μεγάλο σκορ και η επιλογή είναι το Over 153.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected