Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κισσαμικός – Tσακαλίδης, Λαζαρίδης και Πασιαλής για την άνοδο

f5a85333d553b860310d6f60f5af8288_XLΟι πρωταγωνιστές της ιστορικής ανόδου του Κισσαμικού στη Football League μίλησαν στο kissamikos.gr για την πιο “χρυσή” σελίδα στην ιστορία της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές και ο φροντιστής της ομάδας μας:

Τεχνικό-ιατρικό τιμ

texniko-iatriko-team

Σπύρος Μπαξεβάνος (προπονητής): «Υπάρχει ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί όλους μας έχουν κάνει περήφανους. Κι εμένα σαν προπονητή, και το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση και όλη την περιοχή του Καστελίου».

Τάκης Τσακαλίδης (συνεργάτης προπονητή): «Είναι ευχάριστο που μετά από τόση προσπάθεια καταφέραμε να επιτύχουμε την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία. Κυρίως χαίρομαι γιατί η διοίκηση του Κισσαμικού πλέον θα μπορεί να συζητάει και να διαπραγματεύεται πολύ πιο εύκολα με ποδοσφαιριστές, γιατί θα έχουν να προτάσσουν την κατηγορία, που θα είναι Β’ Εθνική, αλλά και το κυριότερο ο παίκτης που θα έρχεται εδώ δεν θα έχει να κάνει με την πλαστικότητα του γηπέδου, απλά θα μπορεί να προπονείται και να παίζει πλέον σε φυσικούς χλοοτάπητες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα και σίγουρα δίνει άλλο πρεστίζ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής και σίγουρα θα πρέπει να υποστηριχθεί αυτή η προσπάθεια με περισσότερους ανθρώπους, είτε εργασιακά, είτε οικονομικά, ούτως ώστε στην επόμενη κατηγορία επειδή τα πράγματα θα είναι πολύ δυσκολότερα, θα πρέπει όλοι να δείξουν μία δυνατότητα ανταπόκρισης ώστε η ομάδα να μην είναι ένας διάτων αστέρας, απλά να παραμείνει, να καταξιωθεί και μελλοντικά θα υπάρξουν κάποιες άλλες βλέψεις, απ’ όσα μπορώ να καταλαβαίνω και να κρίνω από το σκεπτικό του κ. Ροκάκη, που μέχρι τώρα ότι έχουμε συζητήσει κι έχουμε στοχεύσει το έχουμε καταφέρει».

Γιώργος Τουλουπάκης (συνεργάτης προπονητή): «Μετά από εννιά μήνες σκληρής δουλειάς δικαιωθήκαμε και το σημαντικό είναι ότι το καταφέραμε δύο εβδομάδες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, για να μας φύγει το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όλη την χρονιά και να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά που ξεκίνησαν στην ομάδα τον Ιούλιο, αλλά για κάποιους λόγους αποχώρησαν. Έχουν κι αυτοί μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή. Η επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ να καταξιωθεί γρήγορα στη Β’ Εθνική και την επόμενη χρονιά να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον στόχο της, που θα είναι μία γρήγορη παραμονή».

Βαγγέλης Κερεντζής (προπονητής τερματοφυλάκων): «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επίτευξη του στόχου που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν η ομάδα. Μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος μένει να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια την χρονιά».

Νεκτάριος Αντωνογιαννάκης (φυσικοθεραπευτής): «Ήταν ένας στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Τα παιδιά το αξίζανε, γιατί δούλεψαν επαγγελματικά, όλοι τους, από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο. Εμείς ως επιτελείο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και αποδείχθηκε ότι ήταν σωστό και ελπίζουμε τη νέα χρονιά να έχουμε εξίσου θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα».

pyrovolakis

Αρτέμης Πυροβολάκης (φροντιστής): «Είναι μεγάλη τιμή για την περιοχή και για την ομάδα. Ελπίζω αυτή η επιτυχία να σταθεί αφορμή για να μας αγκαλιάσει πιο πολύ η Κίσσαμος και να το δει σαν μία περαιτέρω ανάπτυξη και διαφήμιση για την περιοχή. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της απέναντι σε ιστορικές ομάδες».

Οι ποδοσφαιριστές

kissamikos-ole

Γιώργος Λαζαρίδης: «Καταφέραμε αυτό που ξεκινήσαμε να πετύχουμε από την αρχή της χρονιάς. Στόχος ήταν η άνοδος και ας μην το λέγαμε προς τα έξω και με τις προσθήκες που έκανε η διοίκηση τον Ιανουαρίου μας βοήθησε στο να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει».

Μηνάς Τζανής: «Πετύχαμε τον στόχο μας. Ερχόμενος τον Δεκέμβριο στον Κισσαμικό ο πρόεδρος και όλοι στην ομάδα μου είπαν πως στόχος είναι η άνοδος. Το πετύχαμε, χαιρόμαστε γι’ αυτό και είναι όλα καλά».

Μιχάλης Φραγκουλάκης: «Ο στόχος που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν ο πρόεδρος μαζί με την διοίκηση επιτεύχθηκε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και ελπίζουμε τη νέα χρονιά να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη Β’ Εθνική και να κρατήσουμε την ομάδα και σιγά-σιγά να την ανεβάσουμε και στην Α’».

Γιάννης Μποτωνάκης: «Είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα. Ό,τι δουλεύουμε από το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του με απόλυτη επιτυχία, είμαστε πρωταθλητές και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Δημήτρης Τσερκέζος: «Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε με κόπο ό,τι πετύχαμε και ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του, από τον πρόεδρο, το συμβούλιο, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και τον φροντιστή, για να φτάσουμε σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. Σε τέτοιες περιπτώσεις αργείς να καταλάβεις τι έχεις πετύχει, το συνειδητοποιούμε σιγά-σιγά και είμαστε χαρούμενοι».

Αλέξης Σελινιωτάκης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι κόποι μας από το καλοκαίρι ανταμειφθήκανε και πετύχαμε τον στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή, που ήταν η άνοδος».

Θοδωρής Τσικουδάκης: «Είναι μία ιστορική στιγμή για τα Χανιά και το Καστέλι ειδικότερα. Μετά από 89 χρόνια ιστορίας ο Κισσαμικός πετυχαίνει μία άνοδο στη Β’ Εθνική. Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ για να επιτευχθεί ο στόχος».

Γιάννης Στεφανίδης: «Είχαμε έναν σκοπό από την αρχή της χρονιάς και ο στόχος επιτεύχθηκε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και στον κόσμο που η ομάδα κατάφερε και βγήκε στη Β’ Εθνική».

Χρήστος Κανελλόπουλος: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, σε ένα τόσο πολύ ωραίο κλίμα. Καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν στην ομάδα από την αρχή της σεζόν, περισσότερα από εμάς που ήρθαμε ως μεταγραφές Ιανουαρίου. Εύχομαι οι επόμενες χρονιές να είναι ανάλογες με την φετινή. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και σε όλο τον κόσμο».

Γιώργος Σμίλτος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο της ανόδου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που είναι κοντά στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι επιτεύχθηκε ο στόχος μας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ώστε να είμαστε πιο χαλαροί. Το μέλλον πιστεύω ότι ανήκει στον Κισσαμικό».

Αλέξης Πασιαλής: «Έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς και φάνηκε αυτό και μέσα στο γήπεδο. Δέσαμε σαν ομάδα και ήμασταν από την αρχή ομάδα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ σε κάθε παιχνίδι γι’ αυτό και ο στόχος μας επιτεύχθηκε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, τη διοίκηση, τους προπονητές μας και τους παίκτες για τον κόπο τους και την προσπάθειά τους».

Κώστας Κώτσιας: «Πιστεύω ότι είμαστε άξια πρωταθλητές, γιατί ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους, πρώτα στους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση και ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που μας ακολουθούσε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια».

Γιώργος Βιδάλης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε τον στόχο της ανόδου. Το αξίζαμε από την αρχή και τα καταφέραμε πολύ πιο σύντομα απ’ όσο πολλοί θα περίμεναν. Αυτό που έχει σημασία είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια».

Δημήτρης Σουμπασάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τη διοίκηση, τον κόσμο που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή και εύχομαι του χρόνου μία καλή πορεία για τον Κισσαμικό στη Β’ Εθνική».

Νίκος Μπερνιδάκης: «Εκπληρώσαμε τον στόχο μας και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές και στη διοίκηση».

Αριστείδης Λώττας: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που από τις 21 Ιουλίου είμαστε εδώ για έναν σκοπό και τον πετύχαμε, με πολύ σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 110% της απόδοσής μας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα του Καστελίου και ελπίζω πως όλοι είναι ευχαριστημένοι απ’ όλα τα παιδιά. Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία για τη νέα σεζόν και τώρα τον λόγο τον έχει η διοίκηση για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει».

Θωμάς Βλάχος: «Ήταν μία επιτυχημένη χρονιά, από την στιγμή που επιτεύχθηκε ο στόχος που είχε τεθεί από την αρχή. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παίκτες, διοίκηση, προπονητές για να εκπληρωθεί ο στόχος της ανόδου. Εύχομαι και τη επόμενη χρονιά να έχουμε αντίστοιχη πορεία».

Φίλιππος Δάρλας: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή της σεζόν και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν για να επιτευχθεί η άνοδος».

Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης: «Είναι ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν καθημερινά από την αρχή της σεζόν για να επιτευχθεί ο στόχος. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την στήριξη που μας παρείχε όλη την χρονιά».

Αντώνης Ντεντάκης: «Είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και ανεβήκαμε στη Β’ Εθνική. Εύχομαι ό,τι καλύτερο τη νέα χρονιά κι εύχομαι η ομάδα να μπορέσει να καθιερωθεί εκεί».

Κωνσταντίνος Κοντοπίδης: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα. Επιβραβεύτηκαν οι κόποι μας, η σκληρή δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο και ο ιδρώτας που χύσαμε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Είναι μία ιστορική περίοδο για το Καστέλι η άνοδος της ομάδας κι είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Κισσαμικό».

Λευτέρης Κομπογεννητάκης: «Ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας και την Κίσσαμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας».

Κώστας Κοκάκης: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέλη αυτή της ομάδας και που επιτεύχθηκε ο στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι μόχθησαν για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Γιάννης Πετράκης: «Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα είχε στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και το πετύχαμε. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο και που γίναμε η πρώτη ομάδα στη Γ’ Εθνική που εξασφάλισε το πρωτάθλημα και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο».

Αλέξανδρος Αρώνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας έστω και αν βρίσκομαι μόλις τέσσερεις μήνες σε αυτήν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πανάξια άνοδο».

Γιάννης Γιουρουκάκης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Κίσσαμο αυτή η άνοδος στη Β’ Εθνική. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που θα αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, όπως όλη τη χρονιά, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected