Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Νηρέας 3-0 (photos+video)

DSCN6762Εξαιρετικής ποιότητας παιχνίδι παρακολούθησαν οι 200 και πλέον θεατές που βρέθηκαν χθες (29/4) στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων.

Στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης του Παιδικού Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ Κουλούρας κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας του Νηρέα Βέροιας με 3-0 και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ντύνει την κούπα στα “ασπρόμαυρα”.

Η ομάδα του Νίκου Καρύδα είχε τις λύσεις στα καίρια σημεία του παιχνιδιού και παρά το γεγονός πως απειλήθηκε με ισοφάριση από τους “ερυθρόλευκους”, κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και με δύο τέρματα στο τέλος, να “κλειδώσει” τη νίκη.

Το πιο χαρακτηριστικό αλλά και ελπιδοφόρο στοιχείο ταυτόχρονα και στις δύο ομάδες, είναι το εξαιρετικά πλούσιο ταλέντο που υπάρχει σε αμφότερες και μάλιστα το εντυπωσιακό στοιχείο για τους πρωταθλητές, είναι η παρουσία πέντε(!) αριστεροπόδαρων ποδοσφαιριστών, στοιχείο ιδιαίτερα σπάνιο σε τέτοιο επίπεδο. Εξαιρετικός ο Πάρης Ντουμάνης για τους τυπικά φιλοξενούμενους, που πάλεψε στην επίθεση ωστόσο σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

DSCN6789

Επιπροσθέτως, οι Ιωάννου και Μελιόπουλος πραγματοποίησαν την τελευταία τους εμφάνιση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Κουλούρας, καθώς από το καλοκαίρι θα ανήκουν στο δυναμικό της SKODA Ξάνθη.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Γιώργου Καραμελίδη, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αναγνωριστικά στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του χωρίς όμως τη μεγάλη φάση στα καρέ του Σακάκου. Την πρώτη φάση του αγώνα δημιούργησε ο Νηρέας και συγκεκριμένα στο 28′ όταν ο Ντουμάνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά τη σέντρα του Ματελόπουλου, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμόπουλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο “δικέφαλος” ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν ο ωραίος συνδυασμός Τριανταφυλλόπουλου, Μελιόπουλου κατέληξε σε ωραία πάσα στον Ιωάννου και αυτός με τεχνικό αριστερό σουτ νίκησε τον Σακάκο ανοίγοντας το σκορ. Δείτε το γκολ :

Δύο λεπτά μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, ο Ντουμάνης βρέθηκε και πάλι σε καλή θέση στο ύψος της περιοχής, το σουτ όμως με το αριστερό δεν ανησύχησε τον Τσιμόπουλο που ήλεγχε την πορεία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι απέκτησε μεγαλύτερο ρυθμό, δεδομένου και του ρίσκου από πλευράς Νηρέα που ζήτησε την ισοφάριση. Οι “ασπρόμαυροι” κατέβασαν ταχύτητα, προσπάθησαν με κοντρόλ παιχνίδι να ελέγξουν τον ρυθμό και να προσπαθήσουν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν για το δεύτερο τέρμα.

Ο Νηρέας είχε μια καλή στιγμή στο 72′ σε σουτ του Ματελόπουλου, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιμόπουλος, ενώ στο 73′ ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει όταν ο Ιωάννου βρέθηκε απέναντι από τον Σακάκο, ο πορτιέρο των “ερυθρολεύκων” απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Τριανταφυλλόπουλος έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Και ενώ ο χρόνος κυλούσε υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, στο 78′ το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε με το δεύτερο γκολ από πλευράς ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Σακαλή ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Σακάκου.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Χαραλαμπίδης, με ένα τέρμα για χάιλαιτ σημαδεύοντας τη γωνία της εστίας από το ημικύκλιο της σέντρας, ένα γκολ που δυστυχώς η κάμερα του ImathiaSportsNews δεν “έπιασε”…

DSCN6764

DSCN6763

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιμόπουλος, Μπαρμπουνάκης, Λιολιόπουλος, Χαραλαμπίδης, Περτσιούνης, Μελιόπουλος, Σακαλής, Ιωάννου, Τριανταφυλλόπουλος, Λουκίδης, Αναστασόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι : Ιατρόπουλος, Πανταζής, Καραγιάννης, Κατσκαβέλης, Στεργιόπουλος.

Νηρέας Βέροιας : Σακάκος, Γώτας, Κωστογλίδης, Ματελόπουλος, Χερίδης, Ντουμάνης, Περπερίδης, Γιαννακίδης, Θεοδώρου, Δημουλάς, Ράδης.

Αγωνίστηκαν και οι : Τσομπανίδης, Γκιλιόπουλος, Τσουνάκος, Μαυρίδης, Δελαντώνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected