Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

ΕΠΟ – Η ανακοίνωση για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

epoΕπίσημη επιστολή απέστειλε η ΕΠΟ στην ΕΠΣ Καρδίτσαςκαθώς και στις Ενώσεις Καβάλας και Ανατολικής Αττικής με την οποία γνωστοποιεί τον ορισμό του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, ως έδρα του τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας ανάμεσα σε Νέστο Χρυσούπολης και Θύελλα Ραφήνας.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή της ΕΠΟ:

Προς

Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων: ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

και τα Σωματεία ΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ και ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ(Μέσω των τοπικών Ενώσεων)

Κύριε Πρόεδρε,

Ο τελικός αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ομάδων περιόδου 2014-2015 ΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 06-05-2015 στο Δημοτικό Γήπεδο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με ώρα έναρξης 17:00.

Εκ των προτέρων ευχαριστούμε την ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την φιλοξενία και την διοργάνωση του αγώνα.

Παρακαλούμε η ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1) Να ασκήσει οικονομική επιστασία 2) Να ορίσει ιατρό του αγώνα 3) Να ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και τον Ιδιοκτήτη του γηπέδου 4) Να Ορίσει Παρατηρητή στον αγώνα Μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ και 5) να μεριμνήσει ώστε στα αποδυτήρια να υπάρχουν νερά – χυμοί – φρούτα και πάγος. Τέλος να μεριμνήσει για κατάλληλη αίθουσα για dopingcontrolκαι να μεριμνήσει για την διαμόρφωση ειδικού χώρου – εντός του γηπέδου – για την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων.

Υπενθυμίζουμε στην ΕΠΣ Καρδίτσας να εξασφαλίσει την « Άδεια Διεξαγωγής αγώνα», που χορηγεί ο προϊστάμενος της αρμόδιας για τα θέματα αθλητισμού υπηρεσίας της οικείας σας Περιφέρειας. Αντίγραφο της άδειας διεξαγωγής του αγώνα κοινοποιείται στην οικεία αστυνομική ή κατά περίπτωση, λιμενική αρχή (για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και τάξης) καθώς και στην Ομοσπονδία.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες να στείλουν μέχρι Δευτέρα 04-05-2015 στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας την σημαία της ομάδας τους.

Ο παρών ορισμός επέχει θέση έγκρισης του αγώνα από την ΕΠΟ ως διοργανώτριας αρχής.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ            ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected