Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο

Άρης (γυναικείο ποδόσφαιρο) – Η συνέντευξη του Γιώργου Σπυριδωνίδη για το ματς με ΠΑΟΚ

DSC_0032Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Σπυριδωνίδης τόνισε πως το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι για τον Άρη σαν τελικός.

Ο Ημαθιώτης προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του «Yellow Radio» είπε:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Προετοιμαζόμαστε όλη την βδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι ένας τελικός λόγω και της δύσκολης θέσης που βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς όχι μόνο αγωνιζόμαστε με τους πρωταθλητές αλλά πρόκειται και για ένα ντέρμπι».

Για την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα επηρεάστηκε από τις πολλές αλλαγές προπονητή. Ήταν δύσκολο για τα κορίτσια να αφομοιώσουν γρήγορα τον ένα τον τρόπο παιχνιδιού μετά τον άλλον. Προσπαθούμε να κάνουμε την ομάδα μεγάλη αντάξια του ονόματος του Άρη. Αν η ομάδα σωθεί φέτος του χρόνου θα αλλάξουν κατά πολύ τα πράγματα».

Για τον ερασιτέχνη και αν υπάρχει βοήθεια: «Ο πρόεδρος μας κ.Βουτσάς, μας παρέχει τα πάντα ότι θέλουμε το έχουμε. Όσο για το πόσο βοηθάει ο ερασιτέχνης αυτή δεν είναι δική μου δουλειά αυτά τα θέματα τα γνωρίζουν άλλοι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο γήπεδο, και ελπίζουμε να τον έχουμε όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τριανδρία. Γενικότερα θα θέλαμε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν αυτά που θα τον έφερναν στο γήπεδο».

Η πρόβλεψη του για το παιχνίδι: «Πάμε για την νίκη αλλά ακόμα και αν δεν το καταφέρουμε αυτό στο τέλος θα κυνηγήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς προετοιμαζόμαστε όλη την βδομάδα γι’αυτό και έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτό το παιχνίδι».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected