Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Νίκες για Γκινγκάμπ και Άουγκσμπουργκ

sevilla_realΣάββατο σήμερα και έχουμε στα χέρια μας ένα «γεμάτο» κουπόνι. Από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα προκύπτουν έξι συνολικά προτάσεις, ενώ ξεχωρίζουν δύο ειδικά στοιχήματα από το μεγάλο ντέρμπι της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πάμε να δούμε αμέσως τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr.

Κερδίζει η Άουγκσμπουργκ

Ξεκίνημα από το παιχνίδι Άουγκσμπουργκ – Κολωνία, στο οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.10 στην Betshop. Μόλις μία νίκη κατάφερε να σημειώσει η Άουγκσμπουργκ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, αυτή κόντρα στη Στουτγκάρδη (2-1 εντός έδρας) στις 18 Απριλίου. Παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματά της η Άουγκσμπουργκ διατηρείται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει 42 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Χόφενχαϊμ και τρεις από τις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες αν θέλει να διατηρηθεί σε αυτή.

Από την άλλη, αήττητη παραμένει η Κολωνία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Στόγκερ επικράτησε της Χόφενχαϊμ (3-2 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Χέρτα (0-0 εκτός έδρας) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-1 εντός έδρας). Με τους 35 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι νεοφώτιστοι απέχουν επτά από την επικίνδυνη ζώνη, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Χωρίς νίκη η Κολωνία στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, στις οποίες μέτρησε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και θεωρούμε ότι σήμερα η Άουγκσμπουργκ θα εκμεταλλευτεί την έδρα της, παίρνοντας το τρίποντο.

Παίρνει τη νίκη η Γκινγκάμπ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Γκινγκάμπ – Ρεμς, με την επιλογή μας να είναι και εδώ ο «άσσος», σε απόδοση 2.13. Η Γκινγκάμπ θύμισε την ομάδα που όλοι απολάμβαναν από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τον Ιανουάριο, την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Καέν. Προηγήθηκε με ένα τυχερό γκολ του Μποβί και στη συνέχεια χτύπησε με τον τρόπο, που ξέρει πολύ καλά, δηλαδή στην κόντρα επίθεση. Η νίκη αυτή είχε πολύ μεγάλη σημασία, καθώς την έστειλε σε απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και αν κάνει το 2/2 σήμερα και φτάσει τους 46 βαθμούς, η λογική λέει ότι δε θα κινδυνεύσει.

Η νίκη στην έδρα της Μπαστιά, θα περίμενε κανείς να της δώσει ώθηση για το ματς με την Λυών, ωστόσο όταν μια αντίπαλος με την ποιότητα της Λυών, σκοράρει τρεις φορές σε τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεμς είναι δύσκολο να ακολουθήσει. Κανείς δε μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν πάλεψε, αλλά φάνηκε η διαφορά ποιότητας και φυσικά η ευστοχία μιας ομάδας που κυνηγάει το πρωτάθλημα, απέναντι σε μια που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Παρέμεινε πάντως, εκτός ζώνης, έστω και για ένα βαθμό. Προβάδισμα σήμερα έχει η Γκινγκάμπ, την οποία και θα στηρίξουμε.

Σε καλή φόρμα η Ροστόφ

Επόμενη πρόταση, ο «άσσος» σε απόδοση 2.30 στην αναμέτρηση Ροστόφ – Τέρεκ Γκρόζνυ. Το εκπληκτικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών έλαβε τέλος για τη Ροστόφ που ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Ντιναμό Μόσχας ισοφαρίζοντας με τον Μπάστος στο 80ο λεπτό. Παρέμεινε πάντως για πέμπτο σερί παιχνίδι αήττητη και μ’ αυτούς τους 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες έχει πάρει στο +4 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και υποδέχεται αυτή την αγωνιστική την Τέρεκ Γκρόζνυ χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απουσία, θέλοντας να κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη, για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε μακριά απ’ τη νίκη η Τέρεκ Γκρόζνυ χάνοντας με 2-1 εκτός έδρας και απ’ την Αμκάρ και έχει δει τη διαφορά της απ’ την επικίνδυνη ζώνη να έχει μειωθεί στους επτά βαθμούς. Οι «τσετσένοι» περνούν περίοδο ντεφορμαρίσματος, όμως μένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές και χρειάζονται ακόμα κάποιους βαθμούς ώστε να μην μπουν στο τέλος σε περιπέτειες.

Δε χάνει η Σανταντέρ

Προγνωστικό προκύπτει και από τη Β’ Ισπανίας και είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Αλκορκόν – Σανταντέρ. Σε… άχαρη θέση έχει βρεθεί η Αλκορκόν, η οποία απέχει οκτώ βαθμούς τόσο από τη ζώνη των πλέι όφ όσο και από τη ζώνη του υποβιβασμού, κινδυνεύοντας να μείνει πρόωρα εκτός στόχων. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες, ενώ είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-4-1). Σαφές το επιθετικό πρόβλημα για την ομάδα, στο 1-7-2 το σερί στα 10 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Ο αγώνας για τη σωτηρία συνεχίζεται για τη Σανταντέρ, στον αντίποδα, η οποία δεν τα κατάφερε το περασμένο σαββατοκύριακο. Η ήττα από τη Σαμπαντέλ πήρε τη σκυτάλη από τα κολλητά τρίποντα επί των Μαγιόρκα (2-3) και Λούγκο (1-0), με τη Ρασίνγκ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 20η θέση, στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας. Θα τα δώσει όλα σήμερα και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με το κίνητρο της Άστον Βίλα

Επόμενη στάση η Πρέμιερ Λιγκ και το «1 DNB» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Άστον Βίλα – Έβερτον (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεν κατάφερε η Άστον Βίλα να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί, αν και αποδείχθηκε αρκετά σκληρός αντίπαλος μέσα στο «Ετιχάντ» απέναντι στη Σίτι (ήττα με 3-2). Το σημερινό ματς είναι «must win» για την ομάδα του Τιμ Σέργουντ, προκειμένου να διατηρήσει ή να διευρύνει το +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ήττα από τη Σίτι πήρε τη σκυτάλη από το ζευγάρι νικών επί των Τότεναμ (0-1) και Λίβερπουλ (2-1), με το ματς απέναντι στους «κόκκινους» να δίνει το εισιτήριο για το φετινό τελικό του FA CUP (30/05 κόντρα στην Άρσεναλ).

Η απουσία άγχους έχει επιδράσει θετικά στην Έβερτον, η οποία βρίσκεται πλέον στο πρώτο μισό του πίνακα, απόρροια της εξαιρετικής συγκομιδής των τελευταίων έξι αγωνιστικών. Τα «ζαχαρωτά» μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε αυτό το χρονικό διάστημα, με το εμφατικό τρίποντο του περασμένου σαββατοκύριακου επί της Γιουνάιτεντ να αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική πορεία τους. Βέβαια, οι ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο έχουν… εκμηδενιστεί προ καιρού και το κίνητρο σήμερα το έχουν οι γηπεδούχοι.

Μπορεί την έκπληξη η Σαμπντόρια

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «1 DNB» σε απόδοση 2.35 στο ματς Σαμπντόρια – Γιουβέντους. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Σαμπντόρια στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα της Σέριε Α. Πιο συγκεκριμένα σε αυτές μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μίλαν (1-1 εκτός έδρας), Τσεζένα (0-0 εντός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-1 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Φιορεντίνα (2-0 εκτός έδρας) και Νάπολι (4-2 εκτός έδρας). Το συγκρότημα του Μιχαΐλοβιτς μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματά του παραμένει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, ωστόσο επέτρεψε στη συμπολίτισσα, Τζένοα, να το πλησιάσει στον ένα βαθμό!

Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται στις υπολειπόμενες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος για να κατακτήσει και βαθμολογικά τον τίτλο η Γιουβέντους. Το συγκρότημα του Αλέγκρι απέσπασε έξι βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για τη Σέριε Α, καθώς επικράτησε των Λάτσιο (2-0 εντός έδρας) και Φιορεντίνα (3-2 εντός έδρας). Παράλληλα, γνώρισε την ήττα από τις Πάρμα (1-0 εκτός έδρας) και Τορίνο (2-1 εκτός έδρας). Η Γιουβέντους, λοιπόν, έχει κατακτήσει, ουσιαστικά το πρωτάθλημα η Σαμπντόρια «καίγεται» για βαθμούς και θεωρούμε ότι στο συγκεκριμένο ματς μπορεί να γίνει η έκπληξη.

Δύο επιλογές από το ντέρμπι

Φινάλε με δύο ειδικά στοιχήματα από το ντέρμπι της Α1 Μπάσκετ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Α1. Τρεις αγώνες απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι οι δύο αυτές ομάδες δεν χάνουν από κάποιον άλλο ο αποψινός αγώνας θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Με ρεκόρ 22-1 ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, με ρεκόρ 21-2 ο Παναθηναϊκός δεύτερος και στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο ΣΕΦ 81-75.

Πρώτη επιλογή από τον αγώνα το +3.5 του Διαμαντίδη στο Head-to-Head με τον Βασίλη Σπανούλη. Στατιστικά ο Σπανούλης φυσικά υπερέχει με 13 πόντους ανά παιχνίδι έναντι 8.8 του Διαμαντίδη στην Α1. Σε Euroleague η διαφορά τους είναι ακόμα μεγαλύτερη με 8 πόντους για τον Διαμαντίδη και 15 για τον Σπανούλη. Στα τελευταία παιχνίδια ο Διαμαντίδης πήρε πολύ χρόνο και είχε 15 στο τρίτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, 9 στο τέταρτο με την ΤΣΣΚΑ και 11 πόντους με τον Άρη. Ο Βασίλης Σπανούλης γύρισε από τραυματισμό στα ματς με Μπαρτσελόνα, ήταν καταπληκτικός στα τρία νικηφόρα παιχνίδια του Ολυμπιακού και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος. Στο τόσο κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με δεδομένη πια και την απουσία του Γκιστ, ο αρχηγός Διαμαντίδης είναι υποχρεωμένος να κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ο Σπανούλης συνήθως είναι πολύ κακός στο ΟΑΚΑ σαν να τον επηρεάζει η εχθρική ατμόσφαιρα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο Διαμαντίδης έχει περισσότερους πόντους από τον Σπανούλη στο ΟΑΚΑ οπότε το +3.5 φαίνεται ασφαλές. Εξέλιξη που θα ισχυροποιήσει την επιλογή είναι να πάνε οι ομάδες σε βολές στο τέλος αφού ο Διαμαντίδης παίρνει τα περισσότερα φάουλ. Επιλογή λοιπόν ο Διαμαντίδης +3.5 στο Head-to-Head με τον Σπανούλη.

Δεύτερη επιλογή από τον αγώνα το Over 3 λάθη του Βασίλη Σπανούλη. Ο Σπανούλης είναι πάντα ο ηγέτης του Ολυμπιακού αλλά επειδή η μπάλα περνάει για πολύ χρόνο από τα χέρια του και κάνει τα περισσότερα λάθη. Στην Α1 έχει 3.1 λάθη ανά αγώνα και στην Euroleague 3 λάθη ανά αγώνα. Στα δύο φετινά παιχνίδια του Σπανούλη με τον Παναθηναϊκό είχε 3 λάθη στον αγώνα κυπέλλου σε 21 λεπτά συμμετοχής και 4 λάθη στον 81-75 του πρώτου γύρου σε 32 λεπτά συμμετοχής και γενικά είχε κάνει μια σπουδαία εμφάνιση με 20 πόντους και 7 ασσίστ. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Σπανούλης είναι επιρρεπής στα λάθη και απόψε είναι πιθανό να υποπέσει πολλά λάθη λόγω του εκνευρισμού που βγάζει μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού. Και πέρσι που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν 10 φορές σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Euroleague ο Σπανούλής είχε έξι φορές από 3 και πάνω λάθη και η πλειοψηφία αυτών των επιδόσεων ήταν στο ΟΑΚΑ. Επιλογή λοιπόν το Over 3 λάθη του Βασίλη Σπανούλη.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected