Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Κέρκυρα Κ17 8-0 (photos+video)

DSCN6955Καταιγιστική και άκρως αποτελεσματική παρουσιάστηκε σήμερα η Κ17 της Βέροιας, στο τελευταίο της παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και στο ημίχρονο προηγήθηκε 3-0. Στο δεύτερο ήταν ακόμη πιο ουσιαστική, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις αδυναμίες των αντιπάλων της και με πέντε ακόμη τέρματα έφτασε στο εντυπωσιακό 8-0, κλείνοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη φετινή χρονιά.

To συγκρότημα του νομού μας ολοκλήρωσε τη σεζόν με συγκομιδή 29 βαθμούς σε 28 παιχνίδια τερματίζοντας στην 6η θέση, αφήνοντας στην 7η την Κέρκυρα και στην τελευταία την αποχωρήσασα Νίκη Βόλου.

DSCN6962

Η σημερινή αναμέτρηση, παρουσία 100 περίπου θεατών στο Δημοτικό Γήπεδο Ταγαροχωρίου, δεν αντέχει σε κριτική καθώς η Βέροια έπιασε το 100% της απόδοσης της και από το πρώτο λεπτό έδειξε τα…δόντια της.

Ο “χορός” των τερμάτων ξεκίνησε στο 15ο λεπτό, με τέρμα του Χατζηπαρασίδη και συνεχίστηκε στο 29′ με σκόρερ αυτή την φορά τον Καραγιάννη που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μέσα στην περιοχή. Το 3-0 “έγραψε” ο Σαμιώτης στο 35′ ενώ στο 44′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και 4ο τέρμα, ο Πατσιαβούρας όμως αστόχησε από τα 11 βήματα.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν ακόμη πιο παραγωγικό για τη “βασίλισσα”, η οποία πέτυχε πέντε ακόμη τέρματα με τους Χατζηπαρασίδη, Σαμιώτη, Καραγιάννη, Κουτρουλιά και Καραμπίνα.

DSCN6957

DSCN6958

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ., Καραμπίνας, Ράδης, Νεστορόπουλος, Μαντός, Πατσιαβούρας, Κουτρουλιάς, Σαμιώτης, Χατζηπαρασίδης, Καραγιάννης. Αγωνίστηκαν και οι Δόρης, Δημητριάδης Π., Σαρκατζής, Χρυσόπουλος και Τσουλχάη.

Κέρκυρα Κ17 : Τσιλιμπάρης, Κρητικός, Κουλούρης, Παπαϊωάννου, Φίλιππας, Βελλιανίτης, Καρβούνης, Μαχαιρίδης, Γκερέκος, Ζάιματς, Κουλούρης. Αγωνίστηκαν και οι Περούλης, Μουμούρης, Καραμπούνας, Τρεπεκλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected