Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Πολύ σκληρή για να…πεθάνει η Ρεάλ! (vid)

99a9d9adbbc97eea7fb80e03f0ecbf45_LΜε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει… όργια η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-2 της Σεβίλλης και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Δεν δείχνει διατεθειμένη να παρατήσει ακόμα τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε νικηφόρα 3-2 από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» επικρατώντας της Σεβίλλης έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός που ήταν… νευριασμένος από την αποτυχία του να σκοράρει απέναντι στην Αλμερία, ξέσπασε στους Ανδαλουσιανούς και σημειώνοντας όλα τα γκολ της ομάδας του, την οδήγησε στη νίκη.

Στο 36’ άνοιξε το σκορ και ένα λεπτό αργότερα έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπακά μείωσε σε 2-1, ωστόσο το χατ-τρικ του Πορτογάλου στο 69’ έκανε το 3-1.

Η Σεβίλλη στη συνέχεια μείωσε με τον Ιμπόρα στο 79’ και έχασε σωρεία ευκαιριών για το 3-3, χωρίς όμως επιτυχία.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Φιγκουέιρας (70΄Σουάρεζ), Καρίσο, Κολοντζιέτζακ, Τρεμουλινάς, Κρισόβιακ (77’ Ιμπόρα), Μπιά, Βιντάλ, Μπανέγα, Ρέγιες, Μπακά (78’ Γκαμέιρο).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο (88’ Αρμπελόα), Χάμες, Σέρχιο Ράμος, Κρόος, Ίσκο (84’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Ερνάντεζ (66’ Μπέιλ).

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected