Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-3 (photos+videos)

DSC06625

Στην παράταση κρίθηκε ο χθεσινός τελικός της Α2 Ερασιτεχνικής, για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας, με περισσότερες δυνάμεις και με έναν εξαιρετικό Κώστα Κίτσα πήρε τη σπουδαία νίκη στο τέλος και πανηγύρισε τη δεύτερη κούπα της χρονιάς. Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Γιώργου Καραμελίδη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, του Δημάρχου Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη και πλήθος κόσμου, οι “πράσινοι” επιβλήθηκαν στον εξτρά χρόνο και έκλεισαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Το επίσης εντυπωσιακό για την…αρμάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη και που πρώτο ανέδειξε το ImathiaSportsNews ήταν η επίδοση της ομάδας που την κατατάσσει στις κορυφαίες των ερασιτεχνικών ομάδων στο πανελλήνιο, καθώς διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα κάτι που έχουν πετύχει ελάχιστες ομάδες όπως θα δείτε και στην ολοκληρωμένη έρευνα που θα δημοσιοποιηθεί σε λίγες μέρες.

Όπως αναμενόταν, η αναμέτρηση παρουσίασε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, αντάξιο της δυναμικής των δύο ομάδων. Η ΑΕ Αλεξάνδρειας παρουσιάστηκε σαφώς πιο “φρέσκια” σε σχέση με τον Κεραυνό του οποίο το διάστημα απραξίας ήταν απόλυτα φανερό στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο οι φάσεις που σημειώθηκαν ήταν ελάχιστες, με πιο σημαντικές τα εκατέρωθεν δοκάρια αλλά και τα δύο τέρματα τα οποία οδήγησαν το ματς στην ημίωρη παράταση.

DSC06618

Αναλυτικά οι φάσεις του αγώνα όπως τις περιγράφει το embolos.gr

10΄ “Βολίδα” του Ιορδανόπουλου, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρίου.

15΄ “Απάντηση” από τους γηπεδούχους, με τον Γκατζούφα να αποκρούει εντυπωσιακά δυνατό σουτ του Φωτίου έξω από την περιοχή.

20΄ Ο Παραστατίδης με όμορφο τακουνάκι πήγε να βάλει το γκολ της ημέρας, ο Γκατζούφας όμως μπλόκαρε σταθερά.

30΄ η Αλεξάνδρεια απειλεί με τον Αποστόλη Λίτσι να σουτάρει, αλλά να αποκρούει ο Δημητρίου.

44΄ ο Κεραυνός ισοφαρίζει τα δοκάρια, με απευθείας φάουλ του Ντέλλα να βρίσκει τη ρίζα του δοκαριού της εστίας της Αλεξάνδρειας.

50΄ Δύο συνεχόμενες ευκαιρίες για τον Κεραυνό με τον δραστήριο Καρυπίδη στο 51΄ και 53΄ με σουτ εκτός εστίας.

55΄ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη, σύγχυση στην περιοχή, πετάχτηκε ο Λύτης και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

63′ ΓΚΟΛ! Άμεση αντίδραση των φιλοξενούμενων με τη «χρυσή αλλαγή» όπως αποδείχτηκε και μετέπειτα Κώστα Κίτσα, που εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση του κεντρικού αμυντικού δίδυμου των γηπεδούχων και σκόραρε με κοντινό πλασέ (1-1).

76΄ και 90+3′ Μεγάλες ευκαιρία με τους Ντέλλα και Αδαμίδη τα σουτ των οποίων πέρασαν άουτ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

95′ ΓΚΟΛ! Στην  πρώτη μεγάλη φάση του έξτρα χρόνου, η ΑΕ Αλεξάνδρειας ευτύχησε να σκοράρει και να γυρίσει το ματς, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Κίτσα στο 95΄ (1-2).

97′ Νέα ευκαιρία με τον «δαιμόνιο» Αναστάση για την Αλεξάνδρεια στο 97΄,

101΄ Ο Γκατζούφας κάνει την απόκρουση του αγώνα και κρατάει όρθια την ομάδα του σε σουτ εξ’ επαφής του Ντέλλα, που μάλλον ήταν και ο μοιραίος παίκτης για την Επισκοπή.

113′ ΓΚΟΛ! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με το 3ο προσωπικό του τέρμα ο Κίτσας, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στη νίκη της υπερτροπαιούχου ΑΕ Αλεξάνδρειας, με το τελικό σκορ 1-3.

ae-alex-eks-890x395_c

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής: Δημητρίου, Ορδουλίδης, Καρυπίδης, Ντέλλας, Ντάτσης, Παραστατίδης (62′ λ.τ. Λιάτσος), Λύτης, Τσεχελίδης (74′ λ.τ. Φανάρας), Αδαμίδης, Ιωαννίδης (55′ Δελητζάκης), Φωτίου.

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Γκατζούφας, Μαγγανάρης, Ιορδανόπουλος (56′ Mπάλλας), Παπαδόπουλος, Μόσχος (63′ Γεωργίου), Μπάλιος (97′ Οικονομόπουλος), Λίτσι, Αναστάσης, Γρηγοριάδης, Ζερδαλής, Αποστολόπουλος.     

περισσότερες φωτογραφίες, στιγμιότυπα και δηλώσεις στο embolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected