Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΣ Γιάννινα – Η Κ17 οριστικά στα μπαράζ!

u_17_pas_panthrakikos_2015_1Αυτά τα play-off δεν θα τους τα στερήσει κανείς! Η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο με ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Πανθρακικό και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων και την αναγνώριση όλων των αντιπάλων της για τη φετινή καταπληκτική πορεία που την κατέταξε 2η στον Βόρειο Όμιλο και της δίνει τη δυνατότητα να παίξει στα play-off του πρωταθλήματος.

Ήταν αναμφισβήτητα μια σπουδαία επιτυχία, με πολλή δουλειά όλη τη χρονιά και το ταλέντο ξεδιπλώθηκε, καλλιεργώντας προσδοκίες ότι πολύ σύντομα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τροφοδοτείται σε σημαντικό βαθμό από δικά του ταλέντα.

Το αγωνιστικό μέρος πέρασε σήμερα σε δεύτερη μοίρα, αφού ήταν ευκαιρία να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο τελευταίο ματς πριν τα play-off. Ο ΠΑΣ είχε κατοχή μπάλας, δεν έκανε πολλές ευκαιρίες και τελικά το «πλήρωσε» γιατί από μια στημένη φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο μοιρασμένο, όπως και οι ευκαιρίες, αλλά και ο ΠΑΣ μέσα από στημένη φάση κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected