Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Τρίκαλα 0-3

3c534a562dcd501e5c5c6d7276a9deaf_LEύκολο πέρασμα για τα Τρίκαλα από το Βελεστίνο. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δεν συνάντησε δυσκολίες από τον Ρήγα Φεραίο και με κορυφαίο παίκτη τον Λόρι Κέρι που σκόραρε δύο φορές, νίκησε 3-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της ΑΕ Καραϊσκάκης για την άνοδο που θα κριθεί στο μεταξύ τους ντέρμπι την τελευταία αγωνιστική!

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ρήγας Φεραίος παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Τρικάλων που ήθελαν τη νίκη και το έδειξαν από το ξεκίνημα. Στο 4′ ο Κεφαλάς απέκρουσε τετ-α-τετ του Πέντσα, στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του ίδιου παίκτη υπό την πίεση του Βουραζέρη ήταν δίχως στόχο, ενώ στο 25′ από μακρινή πάσα του Τέλλου, ο Πέντσας σε τετ-α-τετ ξανά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι κι άουτ.

Το 0-1 έγινε στο 32ο λεπτό. Ο Κέρι πέρασε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας και εύκολα ο Πέντσας αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, ο Γιώτας από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας άουτ, ενώ ο πρώην αμυντικός της Νίκης τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 43′.

Στην επανάληψη, διαγώνιο σουτ του Καμπλιώνη έφυγε λίγο άουτ και το 0-2 σημειώθηκε στο 53′ με πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ στην κίνηση του Κέρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στην ευθεία του τέρματος. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Ναουμίδης έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Μπίκας σέντραρε και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του Ρήγα Φεραίου βρήκε την μπάλα λίγο μπροστά από την εστία, στέλνοντάς την πάνω από τα δοκάρια.

Λίγο αργότερα, ο Κεφαλάς απέκρουσε τετ-α-τετ του Μοσχάκη και ο ρυθμός έπεσε όσο περνούσαν τα λεπτά. Ένα σουτ του Κέρι από καλή θέση πέρασε άουτ στο 71′ και σουτ του Μαλάκου στο 80′ μπλόκαρε ο Ντάσκας. Στο 85ο λεπτό ο Μπίκας θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ εφόσον η προσπάθεια του είχε στόχο λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 89′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κι ενώ δίπλα του ήταν ο Σιώμος που είχε φύγει από κανονική θέση.

Το τελικό 0-3 έγραψε ο Κέρι στο 90′ με πλασέ απέναντι από τον Κεφαλά. Ο πρώην παίκτης του Μαγνησιακού, του ΓΣ Αλμυρού και της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου είχε εξαιρετική παρουσία σε ακόμη ένα ματς των Τρικάλων. Τέλος, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Μπίκας έχασε άλλη μία φάση για να σκοράρει.

Ο Ρήγας Φεραίος πηγαίνει πλέον την άλλη εβδομάδα στην έδρα του πρωτοπόρου Καραϊσκάκη, ενώ κάνει φινάλε στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (65′ Γουτούλης), Βουραζέρης, Σπαθής (70′ Σιώμος), Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (58′ Μαλάκος), Γεωργατζής, Μπίκας, Ζενούνι, Κεμάλλι.

Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας (43′ Στούμπος), Τέλλος, Βαγγελί, Καμπλιώνης (55′ Μηνάς), Μοσχάκης, Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας, Κέρι, Σπάσιτς (65′ Μπασιάκας).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected