Κατηγορίες
Διαιτησία - Ποδόσφαιρο

“Εγκληματική Οργάνωση” – Η απόφαση για Δημητρόπουλο

d62b72f9ce2a76c69e16a2155f6d36ac_LΑπαγόρευση εξόδου από τη χώρα ήταν ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στο διαιτητή, Δημητρόπουλος για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Κρατάει την σφυρίχτρα του ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Ο ρέφερι από το σύνδεσμο Φθιώτιδας απολογήθηκε σήμερα ενώπιον το ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και του επιβλήθηκε πιο… ελαφρύς περιοριστικός όρος σε σχέση με τους Αμπάρκιολη, Ιωαννίδη και Κάμπαξη.

Ο Δημητρόπουλος θα μπορεί να σφυρίζει παιχνίδια έως και τη δίκη, αλλά ο ανακριτής διαφθοράς του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, προφανώς διότι το κατηγορητήριο ήταν ελαφρύτερο.

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, Ιωάννης Κουσουλός δήλωσε: «Η απόφαση είναι μια απόλυτη δικαίωση του πελάτη μου, οσο και για τον αγώνα που κάνουμε. Του στερήθηκε βέβαια η έξοδος από τη χώρα. Αλλά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα γιατί η διαιτησία σου είναι και αντικειμενική και σωστή. Δεν έχει καμία σχέση με όσα του απδίδονται και θεωρώ πως η δικαιοσύνη έκανε το έργο της στο μέγιστο βαθμό. Περιμένουμε πλέον και την περάτωση της δίκης».

Τις επόμενες μέρες θα απολογηθούν οι Γιάχος και Σπάθας. Και οι δύο είναι διεθνείς κι αν επιβληθεί ο ίδιος όρος είναι δεδομένο ότι θα… παραδώσουν και το σήμα τους. Το θέμα ενδεχομένως να απασχολήσει και τις FIFA/UEFA, που φέρονται να είναι ενήμερες για τις… ποινές στους διαιτητές.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected